Kategoriler
Proje Haberleri

Ege Yapı Modernyaka Ispartakule tanıtıldı

Uzun süredir Ege Yapı Ispartakule proje adı ile ön talep toplayan proje basına tanıtıldı. Detaylarının açıklandığı basın toplantısında projenin adı da belli olmuş oldu. Ege Yapı’nın Ispartakele’deki yeni projesinin adı Modernyaka olarak belirlenmiştir. Ege Yapı Modernyaka Ispartakule projesi Ege Yapı firması tarafından İstanbul, Ispartakule bölgesinde hayata geçirilmektedir. Konut projesinin detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Ispartakule konut projesinin tanıtımı bugün yapılan tören ile gerçekleştirilmiştir. Konut projesi 19 bin 538 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilecektir. 19 bin 538 metrekare üzerinde toplam dört adet konut bloğu yer almaktadır. Dört adet konut bloğunda ise toplam 462 adet mesken yer almaktadır. Meskenlerin dışında ayrıca toplam 53 adet ticari ünite de yer almaktadır.

Ispartakule konut projesi yaklaşık 91 bin metrekare toplam inşaat alanına sahiptir. Konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daire seçeneklerine yer verilmesi beklenmektedir. Ayrıca projede yer alan dairelerde ise en az 5.5 metrekare büyüklüğe sahip balkonlar yer almaktadır. Ticari ünitelerin yer aldığı bölüm ise açık hava cadde mağazalarından meydana gelmektedir.

Yüzde 70’i yeşil alana ayrılan konut projesi içerisinde kapalı yüzme havuzu, fitness alanı, kafe alanı yer almaktadır. Ayrıca konut projesi içerisinde çocuk oyun parkları, yürüyüş parkurları ve dinlenme alanları da yer almaktadır.

Ege Yapı Modernyaka Ispartakule fiyatları ne kadar?

Konut projesinde satılık daire fiyatları dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda bakıldığında projede satılık daire fiyatları 1.3 milyon TL’den başlamaktadır. Modern Yaka Ispartakule projesinde fiyatlar 5 milyon 500 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Panoramik göl manzarasına sahip Ispartakule projesi 21 Ocak 2022 Cuma günü yapılan basın toplantısı ile tanıtılmıştır. Küçükçekmece Gölü’nün kenarında inşa edilecek olan konut projesi 1 milyar 800 milyon TL yatırım değerine sahiptir. Toplantıda konut projesini Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Ege Yapı İcra Kurulu Üyesi Didem Güneş ve Proje Tasarımcısı Y. Mimar Uğur Özer Özgüven tanıttı. Toplantıda firmanın faaliyetleri ve yapacağı projeler hakkında bilgiler verilmiştir. Ayrıca konut projesine ön talep toplama sürecinde yoğun ilgi olduğu belirtilmiştir.

Ege Yapı firması tarafından ilerleyen zamanlarda yedi projeyi daha hayata geçirmek için planlama ve geliştirme çalışmaları yapılmaktadır.  Firma 2023 hedefleri doğrultusunda 2 yıl içerisinde İstanbul ve İzmir’de toplam 7 projeden meydana gelen bir yatırım hamlesine başlatmıştır. Bu sayede firma toplamda 7 proje ile 1.700 kişilik yeni istihdam sağlamayı hedeflemektedir.

Ege Yapı Modernyaka Ispartakule nerede yer alıyor?

Ege Yapı Modernyaka Ispartakule Avrupa Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı noktalarının yanı başında yer almaktadır. Ayrıca proje şehrin ana akslarına da yakın bir konumda bulunmaktadır. Konut projesi ayrıca yakında yapılacak olan Mahmutbey-Esenyurt metro hattının geçeceği güzergaha da yakındır.

Ege Yapı Modern Yaka Ispartakule ne zaman teslim edilecek?

Toplam 1 milyar 800 milyon TL yatırım değerine sahip olan konut projesinin 30 ay gibi bir sürede tamamlanması ve hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0536 288 37 00  (232) 344 28 24 veya 444 5 345  numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…