Kategoriler
Proje Haberleri

Eker Park Life 1. Etap satışları başladı

Eker Park Life 1. Etap projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Eker Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projedeki tüm tasarımlar Eker Yapı’ya aittir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 158 ile 176 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde high gloss kapak mutfak dolabı ve ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Deep Mixing zemin iyileştirme sistemi uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Eker Park Life 1. Etap konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bursa’nın Gemlik İlçesi Hamidiye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. 3 tarafı yola cepheli, geniş yollara sahip önemli bir konumda yükselmektedir. Muhitinde cami, hastane, eczane, ilkokul ve ortaokul mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Eker Park Life 1. Etap projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 158 ile 176 metrekare arasında olan 3 artı 1 daireler 860.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 514 30 42 veya 0 (532) 473 01 45 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…