Kategoriler
Proje Haberleri

Elit Kent Sakarya satışları devam ediyor

Elit Kent Sakarya projesi teknoloji ve güvenli ortamın bir arada olduğu huzurlu bir yaşam alanı sunmaktadır. Projenin konumu Sakarya’nın Hendek İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Lider İnşaat Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 ve 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Güvenli, kullanışlı ve estetik yapısı ile yükselen proje, birinci sınıf malzeme kalitesi kullanılarak inşa edilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 ve 5 artı 1 dubleks daire seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 147 ile 150 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 5 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 230 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sitenin iki tarafından dijital kartlı sistemle aracınızı park edebilirsiniz. Sağlık yaşam adına sunulan sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahaları, fitness salonu, çocuk oyun parkı ve hobi bahçeleri yer almaktadır.

Otoparka kadar inen dokunmak asansör, hidrofor, merkezi uydu sistemi ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde granit tezgah ve ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Elit Kent Sakarya konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Hendek İlçesi Yeni Mahalle’de inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik bu konutlar doğa manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Elit Kent Sakarya fiyatları ne kadardır?

Elit Kent Sakarya projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 147 ile 150 metrekare arasında olan 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.025.000 TL ile 1.075.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 230 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.525.000 TL ile 1.550.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (264) 614 15 00 veya 0 (555) 668 00 47 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…