Kategoriler
Proje Haberleri

Elysium Ada Yalıkavak projesinde yaşam başladı

Elysium Ada Yalıkavak projesi doğa ile uyum içerisinde tasarlanan modern bir villa projesidir. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 16.270 metrekarelik arsa üzerinde toplam 31 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ayrıcalıklı yaşam alanları ile dikkat çeken proje 16.270 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde toplam 31 adet modern villa yer almaktadır. Söz konusu villalar 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklükleri 200 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklükleri 250 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Her villanın kendine ait bahçe alanı ve müstakil yüzme havuzu bulunmaktadır. Bununla birlikte kişiye özel iskelesi ve plajları ile mavi bayraklı bir deniz yaşamına sahiptir. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Üstelik konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Elysium Ada Yalıkavak konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Muğla’nın Bodrum İlçesi Yalıkavak Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bölgenin en prestijli noktasında yer alan proje 3 tarafı denizle çevrili bir yarım adada konumlandırılmıştır.

Elysium Ada Yalıkavak projesinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar mevcuttur. Söz konusu villaların fiyatları ise konut tipine göre farklılık göstermektedir.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 505 446 53 24 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…