Kategoriler
Proje Haberleri

Emlak Konut Çınarköy Evleri satışları başladı

Çekmeköy konut projesi Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilmektedir. Konut projesi İstanbul, Anadolu Yakası, Çekmeköy İlçesi’nde yer almaktadır. Emlak Konut Çınarköy Evleri projesinde yer alan konutların satışlarına ise başlanmıştır. Projede daire tipleri neler, daire büyüklükleri ne kadar, ödeme planı nasıl, ne zaman teslim edilecek, Ayrıca daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

İstanbul konut projesi 710 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilecektir. Konut projesi içerisinde toplam 1774 adet konut, 141 adet villa yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde villa ve konutların dışında 56 adet ticari ünite de yer almaktadır. Bu konut projesinde yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tip daire seçenekleri mevcuttur. Villalar ise 5 artı 1 ve 6 artı 1 tipinde tasarlanmıştır.

İstanbul konut projesi yatay mimari anlayışıyla tasarlanmış 82 adet konut bloğundan ve villalardan oluşmaktadır. 10 farklı parsel üzerinde inşa edilecek olan konut projesi 710 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecektir. Konut projesinde kurulu site içerisinde 1774 konut, 141 villa olmak üzere toplam 1915 adet mesken yer almaktadır. Bunların dışında ise ayrıca 56 ticari ünite de yer almaktadır. Bu projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip mesken seçenekleri yer almaktadır. Ayrıca villalar 4+1 ve 5+1 tipinde tasarlanmıştır. Konutların büyüklükleri brüt 86 metrekare ile 226 metrekare arasında değişmektedir.

Çekmeköy konut projesinin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Üstelik proje, 138.000 rekreasyon alanına sahiptir. Konut projesi içerisinde yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, kreş, okullar ve eğitim kurumlar yer almaktadır. Bu alanların dışında spor kompleksi, yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, sağlık tesis, dini tesis alanları mevcuttur.

Emlak Konut Çınarköy Evleri fiyat listesi

Emlak Konut Çınarköy Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tip daireler ve villalar yer almaktadır. Çekmeköy konut projesinde fiyatlar, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları, bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir.

1+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 92 bin TL’den başlamaktadır. Fiyatlar 3 milyon 685 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

2+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 908 bin TL’den başlamaktadır. Fiyatlar 6 milyon 380 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

3+1 tip dairelerin fiyatları 4 milyon 565 bin TL’den başlamaktadır. Fiyatlar 8 milyon 800 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

4+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon 975 bin TL ile 11 milyon 274 bin TL arasında değişmektedir. Ayrıca kişiye özel ödeme seçenekleri yer almaktadır.

Emlak Konut Çınarköy Evleri nerede yer alıyor?

İstanbul konut projesi, İstanbul, Anadolu Yakası, Çekmeköy İlçesi’nde inşa edilmektedir. Konut projesi Kuzey Marmara Çevre Yolu bağlantısının yanı başında yer almaktadır. Ayrıca 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün tam ortasında bir konuma sahiptir. Proje Şehit Onbaşı, ICA Otoyol Bağlantı Kavşağı, Çamlık Sokak, Azim Özdemir Kışlası, 34788 Çekmeköy/İstanbul adresindedir.

Konut projesinin 60 ay gibi bir süre içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Böylece projenin teslim tarihi 2024 yılı sonlarına doğru olması planlanmaktadır. Ayrıca proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 36 55 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Emlak Konut Çınarköy Evleri reklam filmi

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

“Emlak Konut Çınarköy Evleri satışları başladı” için bir yanıt

Korkunç birakin yeni evlileri 40 yilini kari-koca calisarak gecirmisler bile uc milyon bulup 1+1 alamaz
Bu bolgeye yakin bi yerde site icinde evim var 3+1 bunu satip emlak konuttan 1+1 alamiyorum

Yorumlar kapatıldı.