Kategoriler
Proje Haberleri

Erk Prestij satılık daire fiyatları ne kadardır?

Erk Prestij projesi, Oruç İnşaat tarafından hayata geçirilmiş olan projelerdendir. Bu konutlar, bazı özellikleri dolayısıyla tamamen çevre dostudur. Örneğin bahçe bitkilerinin sulanması için yağmur suyu depolama hazneleri kullanılmaktadır. Bununla birlikte çevre aydınlatmaları için gereken enerji de güneş panelleri aracılığıyla elde edilmektedir. Şu an satışta olan daire türleri arasında 2 + 1 ve 4 + 1 daireler mevcuttur.

Ses ve ısı yalıtımına sahip olan bu dairelerin hepsinde çelik kapı ve ısıcam pencereler vardır. Fiber internet altyapısı, merkezi uygu sistemi ve jeneratör gibi donanımlar da proje özellikleri arasındadır. Ayrıca daire sakinlerinin kullanımına uygun olarak açık yüzme havuzu ve araç park alanları mevcut olmaktadır. Kapıcı hizmetinin yanı sıra projenin konumu da önemli bir detaydır. Satılık dairelerin fiyatları, genel olarak daire büyüklükleri ile ilişkili olmaktadır.

Bursa Nilüfer Balkan Mahallesi satılık daire çeşitlerinin pek çoğunda olduğu gibi bu daireler de çeşitli fiyat aralıklarına sahiptir. Brüt 115 m2 – net 85 m2 büyüklüğündeki 2 + 1 daireler 389.000 – 449.000 TL’dir. Bununla birlikte brüt 180 m2 – net 150 m2 büyüklüğündeki 4 + 1 daireler 699.000 TL’dir. Ayrıca 2 + 1 odalı daireler Haziran ayında, 4 + 1 odalı daireler ise Eylül ayında teslim edilmeye başlayacaktır.

Erk Prestij konutları nerededir?

Bu konutlar, şehirdeki lokasyonları dolayısıyla oldukça kullanışlıdır. Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki Balkan Mahallesi’nde olan konutlar, önemli mekanlara kısa mesafededir. Örneğin çevreyolu 1 km, Uludağ Üniversitesi 4 km uzaklıktadır. Bununla birlikte Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi de bu konutlara yakındır. Ayrıca pek çok market ve otobüs durağının da bulunduğu bir bölgede yer alan bu daireler, Bursa satılık daire seçenekleri arasında değerlidir.

Detaylı bilgi için…

Erk Prestij konutlarının fiyatı ya da özellikleri hakkında detaylı bilgi almak mümkündür. Bunun için 0 (532) 463 22 10 numarası iletişime açıktır.

Benzer içeriklere ulaşmak için tıklayınız.