Kategoriler
Proje Haberleri

Esa Günbatımı Sitesi satışları başladı

Esa İnşaat güvencesiyle doğanın bir parçası olarak konut projesi Ereğli’de yükselecek. Esa Günbatımı Sitesi Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde hayata geçirilecektir. Aynı zamanda bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Ereğli Esa Günbatımı Sitesi hangi olanaklara sahip?

Site içerisinde bulunan proje, Ereğli İlçesi Aktaş Mevki üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip seçeneği sunulmaktadır. Projede yer alan daireler önü kapanmayacak manzara sunmaktadır. Dairelerde geniş giyinme odaları, geniş balkonlar yer almaktadır.

Tek bloklu proje kapsamında geniş peyzaj alanları, açık-kapalı otopark, sosyalleşebileceğiniz yeşil alanlar ve kamelyalar, oyun alanları gibi donanımlara da sahiptir. Proje kapsamındaki daireler 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri ise brüt 170 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Konut projesi nerede yer alıyor ve daire fiyatları ne kadar?

Konut projesi, Ereğli İlçesi, Aktaş Mevkiinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda hastane, okul, kreş, restoran ve alışveriş merkezlerine oldukça yakın mesafededir.

Daire fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

170 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler ise 575 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0372 322 12 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…