Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Eston Şehir Koru tanıtıldı

Polatyol tarafından Eston Şehir’de hayata geçirilen yeni projesi Eston Şehir Koru’yu yapılan basın toplantısı ile tanıttı.

Eston Şehir Koru projesinde nefes aldıran meydanları, koruları, açık hava sineması, amfi tiyatrosu, meyve bahçeleri, göleti ve özel evcil hayvan parkı ile fark yaratıyor.

Four Seasons Hotel’de düzenlenen basın toplantısı ile tanıtılan Eston Şehir Koru projesinin tanıtım yüzü ise ünlü belgesel yapımcısı Serdar Kılıç oldu.

1.6 milyon metrekare arsa alanı ile Avrupa’nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden biri olan Eston Şehir projesinin yeni etabı Eston Şehir Koru oldu.

215 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Eston Şehir Koru projesinde 90 bin metrekare yeşil alan, 25 bin metrekare aktivite alanı bulunuyor.

Eston Şehir Koru projesinde villa, katlı villa, 5 katlı koru konakları ve 7-8 katlı koru evleriyle toplam 1.090 adet daire ve 31 adet ticari ünite yer alıyor.

2019 yılının ikinci yarısında tamamlanarak teslim edilmesi planlanan proje 2+1’den 5,5+1’e kadar değişen farklı büyüklüklerdeki daire tipleri yer alıyor.

Eston Şehir Koru projesinde dairelerin metrekare birim fiyatları 5 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. En küçük daire alanı 126 metrekare olarak tasarlanırken fiyatları ise 640 bin TL’den başlayacak. Bahçeli evlerin fiyatları 900 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.

Kişiye özel ödeme fırsatının sunulduğu Eston Şehir Koru projesinde yüzde 5 peşinat ödedikten sonra kalan tutarı teslimde ödemeye başlama imkanı da bulunuyor.

3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü şehre bağlayan yollara kolaylıkla ulaşabileceğiniz Eston Şehir Koru projesi metro hattı ve hızlı trene yakın konumda yer alıyor.

Türkiye’nin en özel okulları Bilfen Koleji, Doğa Koleji, FMV Işık Okulları, Bahçeşehir Koleji, MEF Okulları, Alkev ve İstanbul Community School, Eston Şehir Koru’ya sadece birkaç dakika uzaklıkta bulunuyor.

Tasinmazhaber.Com