Kategoriler
Proje Haberleri

Eston Şehir Koru yüzde 343 oranında değerlendi

Eston Şehir Koru, İstanbul’un gelişmekte olan ilçelerinden Başakşehir’de yer almaktadır. İlçenin sürekli gelişmesi ve merkezi konumda yer alması bölgedeki pek çok projenin de değer kazanmasını sağladı. İnşaatına başlandığı günden bu yana yüzde 343 oranında değer kazanan proje hakkında detaylar haberin devamında bulunmaktadır.

Proje hakkında merak edilenler

Eston Şehir Koru, 2017 yılında hayata geçirilmeye başlanmıştır. Büyük bir proje olduğundan planlama ve inşaat süresi uzun yıllar almıştır. Proje Polat Yol Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Şu anda yaklaşık yüzde 91 oranında tamamlanmıştır. Hem daireler hem de işyerleri olduğundan karma bir projedir. Toplamda 31 ticari bölüm ve 1090 konuttan oluşmaktadır. Bu konutları büyüklükleri ve oda sayıları değişik şekilde hazırlanmaktadır. 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde ev çeşitleri yer almaktadır. Bu konutlardan bazılarında ise oda sayısının dışında da farklılıklar bulunmaktadır. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 124 metrekare ile 323 metrekare arasında değişmektedir.

Eston Şehir Koru projesinde geniş sosyal alanlara da yer verilmektedir. Hem açık hem kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Çocuklar için aktivite ve oyun alanı vardır. Bunun dışında meditasyon ve yoga alanı da mevcuttur. Ayrıca site içinde yürüyüş alanları, basketbol sahası ve evcil hayvan parkı da bulunmaktadır.

Eston Şehir Koru satışları

Projede dairelerin satışları devam etmektedir. Hem yatırımlık, hem oturmalık olarak değerli olan bu dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Ödemelerde kişiye özel avantajlar sunulmaktadır. Ayrıca 48 ay bankasız, kefilsiz yüzde sıfır faiz ile ödeme imkanı da bulunmaktadır.

Eston Şehir Koru Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantı Yoluna 3 km uzaklıktadır. Ayrıca TEM Ispartakule Gişesi’ne 4 km, TEM Otoyolu’na 5 km ve D-100 Otoyolu’na 12 km uzaklıktadır. Buna ek olarak İstanbul Havalimanı’na da 25 km uzaklıkta yer almaktadır. Hem özel araç ile hem de ulaşım araçları ile kolay ulaşım mevcuttur.

Sürekli değer kazanan proje hakkında daha fazla bilgi almak, dairelerin fiyatlarını öğrenmek için firmayı arayabilirsiniz. Bunun için 444 86 16 numarası mevcuttur. Ayrıca estonsehirkoru.com  sitesinden de proje hakkında detay alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız