Kategoriler
Proje Haberleri

Etna Vita 2 satışları başladı

Etna Vita 2 projesi ailelere uygun tasarlanmış konforlu bir konut projesidir. Projenin konumu Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Etna Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 11 katlı tek blokta toplam 44 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Etna Gayrimenkul Yatırım A.Ş. güvencesi ile geliştirilen projede her biri 11 katlı tek blok yükselmektedir. Söz konusu blokta toplam 44 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 100 metrekaredir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde oturma alanları ve ferah yeşil alanlar bulunmaktadır. Blokta asansör sistemi ve jeneratör yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Etna Vita 2 konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik söz konusu proje şehir merkezine yakın olup pek çok lokasyona yürüme mesafesindedir.

Etna Vita 2 projesinde fiyatlar bulunduğu kay ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler 1.345.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 352 222 36 66 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…