Kategoriler
Proje Haberleri

Etna Zade satışları devam ediyor

Etna Zade konut projesi dikkat çeken mimari tasarımı ve lüks yapıdaki iç özellikleri ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Etna Gayrimenkul Yatırım A.Ş. firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 11 katlı tek blokta toplam 21 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Etna Gayrimenkul Yatırım A.Ş. imzası taşıyan proje 11 katlı tek blok şeklinde tasarlanmıştır. Söz konusu blokta toplam 21 adet lüks daire yer almaktadır. Daireler ise 4+1 ve 5+1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 4+1 dairelerin büyüklüğü brüt 210 metrekaredir. Ayrıca 5+1 dairelerin büyüklüğü ise 330 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik blokta asansör sistemi ve jeneratör yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm dairelerde ferah yapıda balkon alanları yer almaktadır.

Etna Zade konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kayseri’nin Melizgazi İlçesi Alparslan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Kızılırmak Caddesi, Emre Sokak üzerinde yer alan proje tüm lokasyonlara yakın konumda yükselmektedir.

Etna Zade projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir.

Brüt 210 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 dairelerin fiyatları 6.000.000 TL’den başlamaktadır.

330 metrekare brüt alana sahip 5+1 tip dairelerin fiyatları ise 7.000.000 TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 352 222 36 66 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…