Kategoriler
Proje Haberleri

Saylak Doğa satışları devam ediyor

Saylak Doğa projesi Saylak İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Kayseri İli, Melikgazi İlçesi’nde yer almaktadır. Projede 10 katlı toplam 2 adet konut bloğu yer almaktadır. ‘ adet konut bloğunda ise 80 adet daire yer almaktadır Bu daireler 3.5+1 konut tiplerinden meydana gelmektedir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Saylak İnşaat güvencesi ile yükselen projesinde 10 katlı 2 adet konut bloğunda meydana gelmektedir. Bu konut bloklarında 80 adet daire yer almaktadır. Üstelik bu dairelerin tamamı 3.5+1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Bununla birlikte projede ısı camla kapalı olan balkon 5’inci bir oda olarak sayılıyor. Satışa sunulan 3.5+1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 138 metrekare olmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır.

Konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Konutlar birinci sınıf malzeme kalitesi ile donatılmıştır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Konutlarda çift banyo ve 3 adet tuvalet mevcuttur. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Saylak Doğa fiyatları ne kadar?

Saylak Doğa projesinde fiyatlar, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar, konutların bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

Brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3.5+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca fiyatlar 3 milyon 250 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Saylak Doğa nerede yer alıyor?

Proje, Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bulunduğu bölgenin en ferah noktasında yükselmektedir. Üstelik sosyal olanaklara kolay ulaşım sağlanmaktadır. Bununla birlikte market, park ve okul 15 ile 20 dakikalık bir mesafede yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (352) 231 59 96 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir