Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Evora Denizli projesi 0,69 faiz oranı ile satışta

Evora Denizli projesinde yaşam bir başka… Teknik Yapı firması tarafından hayat bulan konut projesi yakın zamanda Emlak Konut GYO güvencesi altında kampanyada yer aldı. Yüzde 5 peşinat ile önden ödeme yapacağınız konutlardan aynı zamanda yüzde 10 indirim kazanacaksınız. Ödemelerin 3. Yıldan itibaren başladığı proje üzerinden ev sahibi olmak için zaman kaybetmeyin.

Evora Denizli proje özellikleri

Denizli Merkezefendi üzerinde konumlandırılan konutlar toplamda 115 bin 219 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 2 eğitim, 2 ticaret ve 6 konut olmak üzere toplamda 10 parselden oluşan projede, toplam dairesi sayısı bin 500’ü buldu. Özel eğitim kurumu, bir devlet okulu ve ticari ünitelerin proje kapsamında hayata geçirildiği binilirken, daire seçeneklerinde alıcıları 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler beklemektedir. Boyut bakımından brüt 84,37 metrekarenin sizleri beklediği projede en büyük daire boyutu ise 201,06 metrekare olarak belirlendi.

Site iç özellikleri arasında bulunan çocuk oyun alanları, fitness merkezi, AVM, sinema donanımı arttırmaktadır. Basketbol sahası sayesinde küçükten büyüğe herkesin aktif bir yaşam kazanacağı alan üzerinde, isteğe göre yürüyüş parkuru sizleri bekliyor. Kameralı güvenlik sistemiyle desteklenen konut ve çevresi, ayrıcalıklı olarak güvenlik personelleri eşliğinde çevrenin denetimi yürütülmektedir. Göl ve gölet ile süslenmiş peyzaj alanları sizlere huzuru getirirken, son derece gelişmiş site iç özellikleri sosyalleşmenin kapısını ardına kadar açıyor.

Bina iç özellikleri bakımından su deposu, hidrofor, jeneratör, asansör ve yük asansörü bulunmaktadır. Ankastre beyaz eşya ile teslim edilen konut içlerinde kişilerin ferah hava alması bakımından balkon tasarımda yer alıyor. Merkezi ısıtma sistemiyle ısı sağlanan evlerde, ısı pay ölçer sistemi getirilmiştir.

Projede yer alan daire fiyatları

Evora Denizli projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyum sağlanmıştır. En düşük konut fiyatlarının 402 bin 500 TL üzerinden açıldığı Evora Denizli projesinde yer alan 1+1 daireler fiyatları 462 bin TL’den başlıyor.(Tamamı satıldı)

2+1 dairelerin fiyatları 402 bin 500 TL’den, 3+1 dairelerin fiyatları 663 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 4+1 dairelerin fiyatları 900 bin TL’den, 5+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 570 bin TL’den başlıyor.

Emlak Konut GYO tarafından yakın zamanda başlatılan “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasına dahil olan konut projesinde ilk 24 ay ödeme yapılmıyor. Ayrıca yüzde 80 kredi imkânının sağlandığı projede yüzde 15’lik kısma ait ödemeler 3. Yıldan itibaren başlayacak. Kalan tutarı ister 120 ay, ister 180 ayda ödeyin. Yüzde 0,79 faizle konut kredisi kullanımına açılan Evora Denizli projesinde ayrıca liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim fırsatı da sunulmaktadır.

Detaylı bilgi için: 444 10 08