Kategoriler
Proje Haberleri

Faras Tisania sıfır faiz fırsatıyla satışta

Faras Tisania projesi, Faras İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu ise Mersin İli, Silifke İlçesi, Yeşilovacık Mahallesi’nde yer almaktadır. Villa projesindeki villalar farklı tip ve büyüklüklerde projelendirilmiştir. Ayrıca sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam etmektedir. Projede daire tipleri neler, ödeme planı nasıl, satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Faras İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen villa projesi Mersin Silifke Tisan’da yer alan arsa alanı üzerinde denizde sıfır bir konumda inşa edilmektedir. Arsa üzerinde hayata geçirilen projede 2+1 flat daireler, 2+1 dubleks daireler, ayrıca 3+1 dubleks daireler yer almaktadır.

2+1 tip flat daireler brüt 98 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 2+1 dubleks daireler ise brüt 150 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 dubleks daireler ise brüt 160 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Silifke konut projesinde dairelerin dışında ayrıca 200 yataklı 5 yıldızlı bir otel yer almaktadır. Bunun dışında ayrıca kadınlar plajı, SPA merkezi, açık yüzme havuzu, güzellik salonu yer almaktadır. Ve ayrıca restoran, amfi tiyatro, yat limanı, iskele ve aquapark gibi bir çok alan yer almaktadır.

Konut projesinde yürüyüş yolları, basketbol-teniz-volaybol sahası, bay bayan giyinme odaları yer almaktadır. Ayrıca kuaför, cafeler, sauna, hamam ve buhar odası da yer almaktadır. Su sporları, playstation odası, sinema odası, barbekü alanı, shuttle servisi, elektrikli araç şarj istasyonu yer almaktadır. Sağlık tesisi, açık otopark, kapalı otopark ve tam kapasiteli jeneratör de yer alan diğer özelliklerdendir.

Faras Tisania fiyatları ne kadar?

Konut projesinde satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca fiyatlar, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir.

98 metrekare brüt alana sahip 2+1 flat daireler 11 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

150 metrekare brüt alana sahip 2+1 dubleks daireler 15 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca 160 metrekare brüt alana sahip 3+1 dubleks daireler ise 18 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Silifke konut projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca projede vadeli ödemelerde ise 16 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı sunulmaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0532 669 45 94 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…