Kategoriler
Proje Haberleri

Fenercioğlu Yeni Miami Kıbrıs’ta başlıyor

Fenercioğlu, Türkiye’deki başarılı gayrimenkul geliştirme deneyimlerini Kuzey Kıbrıs’a taşımaktadır. Firma Alanya ve Antalya’da 53 farklı projeyi hayata geçirmiştir. Ayrıca şirket, şimdi de Kuzey Kıbrıs, Gaziveren’de yeni bir projeye imza atmaktadır. Bu yeni projeye “Yeni Miami” adını veren Fenercioğlu, yatırımcılara avantajlı seçenekler sunmaktadır. Fenercioğlu Yeni Miami Kıbrıs projesi ve diğer projeler hakkında detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Fenercioğlu Yeni Miami Kıbrıs’ın Yeni Gözdesi

Fenercioğlu’nun Kuzey Kıbrıs, Gaziveren’deki bu yeni projesi, bölgenin çehresini değiştirmeye aday olmaktadır. Projede yatırımcılar için sunulan yüzde 35 peşinat, kalan tutar ise 24 ay vade fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca vaat edilen 10-12 yıl kira çarpanı ile dikkat çekmektedir. Konut projesinde ilk etapta 1.054 konutun inşasına başlanmıştır. Bu dev projede, satılık daireler 63 bin pounddan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Gaziveren’deki konut projesindeki ilk faz Ocak 2027’de teslim edilecektir. Projede stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer almaktadır. Ayrıca projedeki dairelerin büyüklükleri ise 34 metrekare ile 215 metrekare arasında değişmektedir.

Fenercioğlu’ndan Dinamik Yatırım Fırsatları

Kuzey Kıbrıs, 300 gün güneşli iklimi ve yatırımcılara sunduğu değer artışı potansiyeli ile öne çıkmaktadır. Fenercioğlu, buradaki 8 şantiyesinde toplam 1.500 konut üretimiyle pazarın dinamiklerine uyum sağlamaktadır. Ayrıca firma yıl sonuna kadar şantiye sayısını 12’ye çıkararak, üretim kapasitesini 4 bin konuta yükseltmeyi hedeflemektedir.

Firmanın Esentepe’de 30 daireden oluşan Aqua Blue projesinde sona yaklaşılmıştır. Ayrıca aynı bölgedeki Aqua Garden, Aqua Seaside ve Aqua Country projeleri ise 2025 yılında teslim edilecektir.

Fenercioğlu, yurtdışı pazarlarda da iddialı bir durumdadır. Montenegro ve Dubai gibi yeni pazarlarda arsa yatırımlarıyla ön plana çıkmayı planlamaktadır. Ayrıca, Kuzey Kıbrıs ve İspanya’daki projeleriyle yatırımcılara enflasyon koruması ve yüksek getiri sunmayı amaçlamaktadır.

Kentsel Dönüşümde Fenercioğlu İmzası: İzmir Projesi

Fenercioğlu, İzmir’de başlatacağı kentsel dönüşüm projesi ile de dikkat çekmektedir. Esentepe’de 55 dönüm üzerine kurulacak olan bu projede, ticari alanlar ve 1.700 konut yer alacaktır. Ayrıca proje, bölgenin sosyal ve ekonomik yapısına önemli katkılar sağlayacaktır.

İzmir Esentepe’nin Göktürk bölgesindeki proje alanı 55 dönümdür. 2-3 aya kentsel dönüşüm projesine başlanması planlanmaktadır. Kentsel dönüşüm konut projesinde toplam 1.700 adet konut yer alacaktır. Ayrıca bu projede konutların dışında ticari alanlarda yer alacaktır.

Fenercioğlu, kurulduğu 2013 yılından bu yana yatırımcılarına kazandırmayı ve korumayı hedefleyen stratejiler geliştirmektedir. Hem Türkiye’de hem de yurtdışında güçlü bir konumda yer almayı sürdüren şirket, global pazarda etkili bir Türk markası olarak kendini göstermektedir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…