Kategoriler
Proje Haberleri Video Galeri

Feza Park Villaları 24 ay vade imkanı ile satışta

Feza Park Villaları İstanbul Büyükçekmece’de yer alan bir projedir. Damga Yapı tarafından hayata geçirilen proje villalardan oluşmaktadır. 2024 yılında teslim edilmesi planlanan villaların genel özellikleri, büyüklükleri ve satışları hakkında merak edilenleri haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Feza Park Villaları toplam 30 bin metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Büyüklükler değişik olan toplam 22 adet villa bulunmaktadır. Villalar 5+1, 6+1 ve 4+1 olarak hazırlanmaktadır. Villalardan bazıları tek katlı bazıları ise dublekstir. Villalar akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Ortak banyoya ek olarak ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ebeveyn banyoları yatak odaları içinde yer almaktadır. Yatak odasında ayrıca giyinme odası da mevcuttur. Villalarda balkon, teras ve bahçe mevcuttur. Bu alanlar hem yaz hem kış aylarında temiz hava almak için müsaittir. Kışın ısınma yerden ısıtma sistemi ile sağlanmaktadır. Ayrıca villalarda yer alan şömine de ısınmak için alternatif olarak kullanılmaktadır. Villalarda normal odalara ek olarak çamaşır odası, hizmetli odası, depo, veranda bulunmaktadır.

Feza Park Villaları 7/24 güvenlik sistemi ile korunmaktadır. Güvenlik hizmetine ek olarak kameralar da yer almaktadır. Araç park etmek için kapalı otopark bulunmaktadır. Site içinde villalar arasında özel yürüyüş yolları mevcuttur. Ayrıca çocukların güvenle oyun oynaması için çocuk oyun alanları da tasarlanmaktadır. Her villanın bahçesi içinde kendine özel açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bu havuzlarda hem yetişkinler hem çocuklar yüzmektedir.

Feza Park Villaları satışları ve teslim tarihi

Proje şu anda inşaat aşamasındadır. Villaların teslim tarihi olarak 2024 yılının Haziran ayı verilmektedir. Satışlarda yüzde 35 peşinatla 24 ay vade imkanı sunulmaktadır. Villaları fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Şu anda villalar 15 milyondan başlayan fiyatlarla satılmaktadır. Fiyatlarda zaman içinde değişiklik olmaktadır. Bu  nedenle güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Feza Park Villaları hakkında detaylı bilgi almak için 0212 843 16 32 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan ek olarak istediğiniz bilgileri alabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…