Kategoriler
Proje Haberleri Video Galeri

Otto Ataşehir satışları başladı

Otto Ataşehir projesi bulunduğu bölgeye değer katmak amacıyla İstanbul Gayrimenkul Yatırım Grubu ve Modern Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Ataşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan karma butik bir proje olarak 2 bin 530 ada 16 parselde bulunan arsa üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde toplam 70 adet daire bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İstanbul Gayrimenkul Yatırım Grubu ve Modern Yapı ortaklığı ile tasarlanan proje 2530 ada 16 parselde bulunan arsa üzerinde inşa edilmektedir. Konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan karma butik bir projesidir. Konut, ofis ve ticari alanları barındıran A Blok ve 4 katlı bağımsız bir ticari blok özelliği taşıyan B Blok’tan oluşmaktadır. Site içerisinde konumlanan bloklarda toplam 70 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 2 artı 2 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Üstelik bahsi geçen dairelerin büyüklüğü brüt 71 metrekare ile 266 metrekare arasında değişmektedir.

Projenin dış tasarımı estetik bir görünüm kazandıran ekolojik tuğla mimarisine sahiptir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Otto Ataşehir konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Ataşehir İlçesi Barbaros Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Mimar Sinan Caddesi üzerinde konumlanan proje bölgenin en gözde konumunda yer almaktadır. Üstelik metroya 1 metre mesafede yer almaktadır. E5, TEM, köprüler, Avrasya Tüneli, Sabiha Gökçen Havalimanı gibi ana arterlere yakınlığı ile dikkat çekmektedir.

Otto Ataşehir fiyatları ne kadar?

Otto Ataşehir projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. 1 artı 1 dairelerin fiyatı 6.987.000 TL ile 8.535.000 TL arasında değişmektedir. 2 artı 1 daireler 10.747.000 TL ile 12.389.000 TL arasında değişmektedir. 2 artı 2 dairelerin fiyatı 21.652.000 TL ile 26.998.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin fiyatı 18.209.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslimi 2023 yılının 4. çeyreğinde yapılması planlanmaktadır. Üstelik kat irtifakı tapularının, inşaatın subasman seviyesine gelmesi ile beraber dağıtılmaya başlanacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 88 05 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…