Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Flowers Park projesinde beklenen teslim tarihi açıklandı

Flowers Park, bölgesinin en büyüğü olarak İstanbul, Büyükçekmece’de yükseliyor. Pandemi dönemi boyunca öne çıkan ve yeni normalle birlikte popüler lokasyon bölgesi haline dönüşen İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde beklenen proje hakkında detaylar verildi. 2D İstanbul İnşaat imzasını taşıyacak olan yeni konut projesi butik konsepti ile Flowers Park Mimaroba adını aldı.

Flowers Park projesi kazandırıyor

2D İstanbul İnşaat tarafından geliştirilen konut projesi, satış ve pazarlama sürecini Projekspert Gayrimenkul’e devretti. Proje için 6 katlı 6 bloktan oluşturulan toplan 190 konuta ek olarak 20 ticari ünite getirilmiştir. Projenin inşaat sektöründe yeni bir hız kazanan Büyükçekmece ilçesinde gerçekleştirildiği bilgisi paylaşılırken, Mimaroba’da birden fazla avantajlı fırsat yeni alıcıları bekliyor.

E5’e ve sahile yalnızca 400 metre mesafesi ile öne çıkan konutlar, ana caddeye paralel bir konumda yükselmektedir. TEM Otoyolu ile arasında bulunan 10 dakikalık uzaklık, eğitim ve sağlık kuruluşlarına olan yakınlığını yürüyüş mesafesine indirgiyor. Projenin toplam 13,5 dönüm arazi üzerinde gerçekleştirildiği ve toplam alandan 7,5 dönümünün yalnızca peyzaja ayrıldığı belirtildi.

Flowers Park konut projesi, bölgenin en büyük bahçesine sahip olma özelliği ile alıcıların değişen trendlerine yanıt veriyor. Peyzaj alanlarının özenle çevrildiği sitenin rengarenk çiçekler, meyve ağaçları, limon, selvi ve fıstık çamlarıyla süslenmesine karar verildi.

Projenin sahip olduğu daire özellikleri

5 yıldızlı yaşam konforuna sahip konut projesi sosyal donatıları ile adından sıkça söz ettirecek. Flowers Park projesi açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, sauna, hamam ve SPA gibi hizmetleri sayesinde alıcılarını şımartıyor. Ebeveyn olmanın zorluklarını alıcılarıyla paylaşan firma, kreş ve oyun alanlarını çocukların zevkine göre tasarladı. 7/24 güvenlik sayesinde korunaklı olan bölgenin otopark ve cadde dükkanlarıyla da bölge üzerindeki hakimiyetini sağlaması beklenmekte.

Yaşam sakinlerini ferah yaşam alanlarına kavuşturacak olan konutların net kullanım alanları 118 metrekareden başlatıldı. Geniş bahçesi, terası ve balkonu alıcı tercihlerine bırakan proje, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşmaktadır.

Projenin sahip olduğu fiyat aralığı

Kaliteyi en üst düzeye taşımakta ısrarcı olan Flowers Park projesi konut içlerinde Linea Decor Mutfak, Ankastre Beyaz Eşyalar, Vitra Vitrifiye ve Artema armatürlerini kullandı. Fiyat performans bazında en iyisi olmak için listedekileri şimdiden geride bırakan proje metrekare fiyatlarını 4 bin 950 TL’den başlatıyor. Ay sonunda tapuların hazır hale getirilmesi hedeflenirken, kamu bankalarının sunmuş olduğu 0.64 faiz oranı ile avantaj yakalamak mümkün.

Teslim tarihlerinin Mart 2021 olarak duyurulduğu projenin kaba inşaatı devam ediyor. Projenin satış direktörlüğünü üstlenen Projekspert Gayrimenkul Kurucusu Emel Akbaş İdikut, bölgenin yatırım için doğru bir yer olduğundan bahsetti. “Pandemi sürecinden sonra, az katlı ve modern yapılaşması ile dikkat çeken Mimaro Bölgesi, aynı zamanda 3 tarafı denizle çevrili bir yarımada olma özelliğini taşıyor. Bir tarafında bulunan E5 ile adeta gizli bir yaşam alanına dönüşen yarımada da arazi sayısı oldukça kısıtlı. Bölgenin değerini iyi bilen yatırımcıların yatırım rüzgarlarını buraya çevirmesiyle birlikte fiyatlarda son 5 yılda yüzde 180 artış görüldü. İstanbul’un en çok gelişen bölgelerinden birisi olma özelliğini taşıyan Mimaro’da hem yaşam hem de yatırım kalitesi öne çıkıyor. Çalışmaları devam eden sahil yolu ve Kıyı İstanbul Marina – Çarşı – Otel projesinin tamamlanmasının ardından bölgenin değerinin yeniden yükselmesini bekliyoruz.” dedi.