Kategoriler
Proje Haberleri

Fobay Mavi Kapı Evleri Mayıs 2023’te teslim

Fobay Mavi Kapı Evleri konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Muğla’nın Bodrum İlçesinde yükselen Fobay İnşaat güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar üç konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Bodrum İlçesi Adabükü Koyu üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Geniş yerleşim alanının büyük bir bölümü de özel peyzaj alanına ayrılmıştır. Aynı zamanda Fobay Mavi Kapı Evleri daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler 180 derece panoramik deniz ve gün batımı manzarasına sahiptir.

Bölgenin en geniş peyzajının yer aldığı projede yüzme havuzu, snack bar, concierge hizmetleri, shuttle servis, 7/24 güvenlik, özel site yöneyimi ve daha pek çok hizmetler de sunulmaktadır. Muğla Bodrum konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. 1+1, 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki dairelerin büyüklükleri brüt 67 metrekare ile 112 metrekare arasında değişmektedir. Proje kapsamında toplam 8 konut bloğundan meydana gelmektedir.

Fobay Mavi Kapı Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Fobay Mavi Kapı Evleri konut projesi, Bodrum Adabükü Koyunda yükselmektedir. Proje aynı zamanda Milas-Bodrum Havaalanı’na 15 km, merkeze ise 30 km uzaklıktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır. Satışlarda 36 ay faizle vade imkanı da sunulmaktadır.

Bu kapsamda satışları devam eden;

1+1 daireler 3 milyon TL,

2+1 daireler 4 milyon 370 bin TL,

3+1 daireler 5 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin 2023 yılında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 9 631 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…