Kategoriler
Proje Haberleri

Fu İdealife satışları devam ediyor

Fu İdealife projesi, Fu Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu ise Aydın İli, Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Konut projesi yatay mimariye sahiptir. Projesindeki bloklarda 2+1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Fu Yapı güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında her biri 3 katlı olmak üzere yatay mimariyle tasarlanmış konut blokları yükselmektedir. Bu bloklarda 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daireler yer almaktadır. Konut projesindeki 1+1 tip daireler brüt 67 metrekare büyüklüğündedir. Satışa sunulan 2+1 dairelerin büyüklüğü brüt 88 metrekaredir. 3+1 tip dairelerin alanları brüt 123 metrekaredir. Ayrıca 4+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 147 metrekare olmaktadır.

Fu İdealife projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde yetişkin ve çocuk yüzme havuzları ile güneşlenme alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte özel bahçe alanı ile modern peyzaj düzenlemesi yapılmaktadır.

Fu İdealife projesinde aydınlatma, otomatik bahçe sulama sistemi, bina içi çöp ayrıştırma bacası, asansör, hidrofor, su deposu ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Klima alt yapısı, üçlü ankastre set, otomatik panjur, PVC doğrama ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Salon ve mutfakta seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Ayrıca diğer odalarda laminat parke uygulaması yapılmaktadır.

Fu İdealife nerede yer alıyor?

Denize ve doğaya komşu konumda olan proje Aydın’ın Kuşadası İlçesi Davutlar Mahallesi’nde inşa dilmektedir. Samson Ormanları ile denizin birleştiği benzersiz doğa havasıyla 4 mevsim ferah bir yaşam sunmaktadır. Çevresinde market, semt pazarı, spor salonu, okullar bölgesi ve sağlık kurumları mevcuttur. Fu İdealife dolmuş ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Konut projesinin teslim tarihi ise 31 Aralık 2024 olarak planlanmıştır.

Fu İdea Life fiyatları ne kadar?

Fu İdea Life projesinde daire fiyatları, konut tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu kata ve konuma göre değişmektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 2 milyon 900 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 51 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip konutların fiyatları 2 milyon 900 bin TL’den başlamaktadır.

67 metrekare brüt büyüklüğe sahip 2+1 tip konutların fiyatları 3 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

66 metrekare brüt büyüklüğe sahip 2+1 tip konutların fiyatları 4 milyon 800 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 92 metrekare brüt büyüklüğe sahip 3+1 tip konutların fiyatları ise 6 milyon 180 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 87 38 veya 0542 613 20 24 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberleri için tıklayınız…