Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Göl Panorama Evleri projesinde 120 ay sabit taksit

Be-Ma İnşaat tarafından 95 dönümlük arsa alanında kurulan Göl Panorama Evleri projesinde yüzde 10 indirime gidiliyor. Proje alanının yüzde 83’ünün peyzaja ayrıldığı projede ilk 12 ay ödemesiz plan oluşturuluyor.

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen proje, yüzde 0,87 faiz oranlı 120 ay sabit taksitlerle sunuluyor. On blok içerisinde bin 431 adet daireye yer verilen projedeki teslimler, hemen yapılıyor.

Projedeki daire özellikleri neler?

Yaklaşık olarak 4 bin 300 kişinin yaşadığı Göl Panorama Evleri projesindeki konutlarda, çamaşır odası bulunuyor. Bahçeşehir’de yükselen projedeki 1+1 dairelerin dışında diğer daire tiplerinde soyunma odası da yer alıyor.

Metrobüs istasyonuna ve markete araç servisinin bulunduğu projedeki bir odaya ve bir salona sahip daireler brüt 71.02 metrekare büyüklüğünde bulunuyor. Üç ayrı tipte yer alan iki odaya ve bir salona sahip daireler brüt 101.82 metrekare büyüklüğü ile 121.83 metrekare büyüklüğü arasındaki alternatiflerle satılıyor.

Arsa alanının 7 bin metrekaresinin 40 adet ticari üniteye ayrıldığı projedeki üç odaya ve bir salona sahip daireler brüt 150 metrekare büyüklüğünde bulunuyor. Avrupa Yakası’na konumlandırılan projedeki dört odaya ve bir salona sahip daireler ise brüt 184,67 metrekare büyüklüğü ile brüt 240,94 metrekare büyüklüğünde olmak üzre iki farklı tipte yer alıyor.

Göl Panorama Evleri projesindeki sosyal donatılar

Yapay şelalenin de yer aldığı proje alanının 5 bin metrekaresinin meyve ağaçlarına ayrıldığı projede; çocuk oyun alanı, güneşlenme alanı, bisiklet yolu, yürüyüş yolu, voleybol sahası ve açık yüzme havuzu bulunuyor.

Ayrıca, projede, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, tenis kortu, basketbol sahası, fitness merkezi ve spor kulübü de mevcut. Öte yandan proje içerisinde resim sergisi ve gezi gibi etkinliklerin düzenlendiği belirtiliyor. Ayrıca, proje içerisinde sertifikalı eğitimlerin de düzenlendiği bildirildi.

Proje hakkında iletişime nasıl geçilir?

Adres: Yeşilkent Mahallesi, Bahçeşehir Yanyol, Göl Panorama Evleri, No: 18 Bahçeşehir / İstanbul

Telefon: 444 05 40