Kategoriler
Proje Haberleri

Gömeç Konakları özel peyzajlı daire fırsatlarıyla sizi bekliyor

Balıkesir Gömeç bölgesinde yükselen Gömeç Konakları lüks daireleri inşaat firmasından satışta. Doğalgaz ile ısınması sağlanan daireler özel peyzajı ve geniş sosyal olanaklarıyla dikkat çekiyor. Doğa manzarası ile dikkat çeken projede temel su izolasyonu ve ampatmanlı şekilde yapılmış radye temel ön plana çıkıyor. Denize yürüme mesafesindeki projede daire seçenekleri neler? Ayrıca projede hangi tür evler daha uygun fiyatlar üzerinden satışta? Malzeme kalitesiyle ön plana çıkan proje konut kredisi kapsamında yer alıyor mu?

Gömeç Konakları Daire Seçenekleri

Şehrin gürültüsünden uzak doğayla iç içe bir yaşamda ihtiyaçlarınızı kolayca karşılamanız için her çeşit imkana sahip olan projenin inşası özenle devam ediyor. Sağlam temel üzerine kurulu proje alanında daireler oldukça kullanışlı olmasıyla dikkat çekiyor. Proje Ayvalık ve Burhaniye bölgelerine on beş kilometre uzaklıkta yer alıyor. Dairelerde duvar kağıdı ve gömme dolap seçenekleri mevcut. Ayrıca dairelerde görüntülü diafon da var. Projede 2+1 daireler brüt 115 metrekare genişliğine sahip. Ayrıca 3+1 daireler ise brüt 130 net 120 metrekare genişliğinde ferah bir yapıya sahip.

Gömeç Konakları sosyal olanakları

Proje merkezi konumu itibariyle oldukça avantajlı bir mevkide yer alıyor. Oyun parkı ve otopark imkanlarının mevcut olduğu projede daireler üç katlı binalarda yer alıyor. Proje hastane, belediye ve markete yürüme mesafesinde bulunuyor. Ayrıca proje denize de yakın konumda.

Projede satılık daire fiyatları ne kadar?

Projede brüt 115 metrekare genişliğindeki 2+1 evler 375 bin lira üzerinden satışta. Bununla birlikte projede 3+1 brüt 130 metrekarelik daireler ise 450 bin TL fiyat ile satışa çıktı. Ayrıca proje konut kredisi kapsamına uygun. Görüntülü arama aracılığıyla içini gezme imkanınız olmayan proje inşaat firmasından satışta.

Gömeç konut projesinde inşaat çalışmalarına 2021 yılı Mart ayında başlanacaktır. Konut projesinin 2021 yılı Ekim ayı içerisinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 637 28 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…