Kategoriler
Proje Haberleri

Green Leaf Antalya daireleri 60 ay yüzde 0 faizle satışa çıktı!

Green Leaf Antalya projesi, toplamda 92 adet 2 + 1 ve 3 + 1 dubleks daireden oluşmaktadır. Bu daireler, krediye ve takas yöntemine uygun değildir. Yaklaşık olarak 5 dönüm büyüklüğündeki proje alanı bina inşasına uygunluğu ve konumu ile ön plandadır. Ayrıca konutların inşası için en kaliteli malzemeler kullanılmakta olup, tüm daireler yalıtım özelliğine sahiptir. Antalya’da hayta geçen en yeni projeler arasında bulunan Green Leaf Antalya, Seleksan İnşaat kalitesi ile piyasaya çıkmıştır.

Proje kapsamındaki en önemli detaylar ise açık otopark, kapalı otopark, yüzme havuzu ve kış bahçesidir. Konforlu bir yaşam olanağı sunan dairelerin merkezi konumu da bir başka önemli detay olmaktadır. Bu daireler, yaklaşık olarak 570.000 nüfusa sahip olan Kepez’de yükselmektedir. Kepez ilçesi, Düden Şelalesi ile tanınmakta olan güzel bir ilçedir. Ayrıca bu ilçe, altyapı olanakları ve sosyal olanaklar açısından da gelişmiş bir düzeydedir.

Konutlar nerede bulunmaktadır?

Seleksan İnşaat’ın bu projesi, Kepez ilçesinde yer alan Çankaya Mahallesi’nde hayata geçmektedir. Konutların yükseldiği Barış Manço Caddesi’nde pek çok farklı site de mevcuttur. Hacı Ali Uyaroğlu Camii, Ali Uyaroğlu İmam Hatip Ortaokulu, Migros ve Orman Bakanlığı’na ait kapari yetiştirme sahası en fazla 5 dakikalık mesafede bulunur.  Ayrıca proje alanı, yine Seleksan İnşaat tarafından inşa edilmiş olan Seleksan Loft dairelerinin karşısındadır.

Green Leaf Antalya satılık daire fiyatları ne kadardır?

Green Leaf Antalya satılık daire seçenekleri hakkında henüz kesin bilgi bulunmasa da, 2 + 1 odalı dairelerin fiyatı hakkında bazı bilgiler verilebilir. Bu daireler brüt 95, net 77 m2 büyüklüğünde olmaktadır. Fiyatları ise 530.000 TL’dir. Ayrıca detaylı bilgi için 0532 492 40 19 numarası iletişime açıktır.