Kategoriler
Dekorasyon

GROHE, fısıltı teknolojili gömme rezervuarlarını piyasaya çıkarıyor

GROHE, banyo tasarımlarında özgürlüğü sevenlere özel olarak ürettiği gömme rezervuarını tanıttı. Online etkinlik üzerinden tanıtılan gömme rezervuarların tasarım süreci Almanya’da yürütüldü. Türkiye pazarına özel olarak sunulan sistem, markanın ülke genelinde sıhhi tesisat armatürleri sektöründe lider konumuna erişmesinde rol oynayacak.

GROHE, Almanya’da gelişti; Türkiye’de pazara çıktı

Sıhhi tesisat denilince dünya markaları arasından akla ilk gelen GROHE, üreticilikte lider konumuna erişmek için yeni hedefler belirledi. Banyolara özel geliştirdiği sistem için Almanya’da çalışmalar yürütüldüğünü aktaran GROHE Türkiye Başkan Yardımcısı ve Lideri Serhat Sabaz, yeni ürünlerini tanıtmaktan memnuniyet duyuyor. Online etkinlik üzerinden Türkiye pazarına sunulan gömme rezervuar sistemi, banyo alanlarına kolaylık kadar şık bir görünüm sağlayacak. Yakın zamanda Türkiye üzerinden Great Place to Work sertifikasını almaya hak kazanan marka, “herkes için daha iyi evler” mottosuyla yola çıktı. Bu yolda elde edinilen vizyon ile kusursuz banyo konseptinin ortaya çıktığı süreçte kullanıcılar seramik portföyünün ilk adımıyla tanışacak.

Sektördeki açığı marka bünyesinde kapatma kararı verdiler

Online etkinlikte GROHE Türkiye Başkan Yardımcısı ve Lideri Serhat Sabaz’ın ev sahipliği yaptığı görüldü. Etkinliğe Almanya üzerinden canlı yayınla katıldığı görülen GROHE AG ve Lixil EMENA CEO’su ve Lixil EMENA lideri Jonas Brennwald, yaptığı açıklamalar ile hedefi Türkiye üzerine çekiyor. Brennwald, Türkiye’nin emlak sektörü üzerindeki potansiyeli fark ettiğini söylediği konuşmasında, inşaat sektörünün dinamik hareketi ele alındı. Bölgenin en büyük pazarlarından birisi olan Türkiye, ekiplerce yürütülen araştırmaların konusu oldu. Buna göre, Türkiye’nin ince rezervuar pazarında bir boşluk bulunuyor. Sektörde lider konumunu koruyan GROHE, bu açığı kapatmak üzere harekete geçti. Daha yenilikçi bir yaklaşımla hareket edilen süreçte pazara yatırım yaparak gereksinimleri karşılama fikri öne çıktı. Türkiye pazarındaki açığı kapatmak ve bir lider olarak iddialı konumunu korumak üzere geliştirilen ürün, hedeflerin yalnızca başlangıcını oluşturuyor.

Türkiye pazar açısından çok değerli

Markanın Türkiye Başkan Yardımcılığı ve Liderliğini yürüten Serhat Sabaz, Türkiye’nin marka için önemli olduğunu söylüyor. Araştırma sonuçlarında görülen boşluğu gidermek için oluşturulan hedeflerin büyütüldüğünden söz eden Jonas Brennwald’ın, görüşlerine katılan Sabaz; geliştirilen ürünün mühendis ve tasarım sürecini Almanya’da gerçekleştirdiklerini açıkladı. İnce gömme rezervuar, markanın hedeflediği pazar payındaki yerini arttırma konusunda epey önemli bir rolü üstlendi. Bu konuda, “Bayilerimizin katkı ve kararlılıklarına inanıyorum” açıklamasında bulunan Serhat Sabaz; Türkiye’de bir ilk olması beklenen ürünün tanıtımında büyük görevlerin üstlenileceğini belirtiyor. Great Place to Work sertifikası almak, geliştirilen ürüne yatırım hedeflerini genişletmek ve ana showroomun yenilenmesi gibi keskin adımların Türkiye pazarı için oldukça değerli olduğu bilinmektedir. Ülkenin dört bir yanına “herkes için her yerde daha iyi evler” sunma vaadiyle çıkılan yolda markanın kararlılığı yine yapılan adımlardan belirgin olmaktadır.

AR Teknolojisi yakından incelendi

Online etkinliğin devam ettiği sıralarda üstünde durulan konulardan birisi ise AR Teknolojisi oldu. Lansmana katılanların yeni ürünü incelediği sırada, telefonlara indirilen Grohe AR aplikasyonu ile ürün tanıtımı yapıldı. Kişilerin telefonlarını ekrana tutarak rezervuarın 3 boyutlu görüntüsünü ortaya çıkardığı görülürken, AR Teknolojisine dair gerekli tüm bilgiler edinildi. Üstün Alman Teknolojisi olarak tanıtımı yapılan üç farklı modeldeki yeni gömme rezervuar, belirli incelikteki seçenekleri ile eldeki ürün portföyünü genişletmiştir. Yeni boyutlara uyarlanarak piyasaya aktarımı yapılan rezervuarların uluslararası pazara da uyum sağlayacağı konuşuldu. Rapid SL, Uniset ve Solo olarak üçe ayrılan modeller; Rapid Sl modelinde, rezervuarın 14 cm’lik normal boyutunun yanında ekstra olarak daha ince seçenekli 9 cm’lik seçeneği var. Uniset ve Solo modelinde ise bu boyut 8,9 cm’dir. Kurulumda geliştirilen yeni sistem ve ince tasarımları, değişen banyo alanlarında sorunların ortadan kalkmasına yardımcıdır. Özellikle, ince duvar veya dar alanlarda birçok avantaj sağlayan yeni ürün, Rapid SL sisteminde daha fazla konfor getirdi. Kullanıcı için geliştirilen sistemin aynı zamanda fısıltı kadar sessiz akış gürültüsüne sahip olduğu bilgisi verilmiştir.

30 yıl yedek parça; 2 yıl ürün garantisi

“GROHE Whisper” ismiyle öne çıkacak olan Rapid SL model, gürültüde fısıltılı modeli sundu. Kullanıcılarına gürültü kirliliğini ortadan kaldıracakları sözünü veren marka; ayrıştırılmış boru desteklerinin sayesinde su rezervuardan tambura bırakıldığında fısıltı teknolojisini çalıştırıyor. Ses yalıtımı olmayan binalar için ideal bir alan yaratan model, komşuları rahatsız etme derdinden kişileri kurtaracak. Gürültü fobisi olan bireylere karşı, WC banyo veya tuvalette en uygun konumun bulunarak yerleştirildiği bilgisi verildi. Yeni gömme rezervuarı olarak piyasaya hakim olması beklenen fısıltı teknolojili gömme rezervuar, 2 yıl ürün garantisine sahipken, 30 yıl yedek parça garantisiyle bizleri mest etmektedir. 3 farklı model ve 12 farklı renk seçeneği ile kullanıcılarına ürün yelpazesinde genişliği sağlayan marka; ürünün dünyanın en küçük boyutlu kumanda plakaları olan 2 farklı ebatta üretildiğini açıkladı.

Gelişen montaj paneli ile üst düzey esneklik

Türkiye’de standart olmayan banyo alanlarına yönelik geliştirilen çözümler, montaj paneli ile esnekliği getirdi. Banyonun değişen boyut ve biçimine karşı, tasarlanan yeni ince rezervuar, çok yönlü sistemi ortaya atıyor. 113 cm panel boyutu, çok yönlü sistemle birleşince, oda planına uygun önemli değişikliklere ve esnekliğe imkân tanınmaktadır. Ses yalıtımı gibi şikayetlerin yer edinmeye başladığı Türkiye’de fısıltı teknolojisini sunan, son derece sessiz gömme rezervuarları, çift veya tek kademeli yıkama seçeneklerini getirdi. Çift kademeli yıkama seçeneği ile yıkama hacminin azaldığı tasarım sürecinde istenilen su tasarrufu sağlanmaktadır. Gömme rezervuar kumanda panelleri, takımını iki boyut üzerinden tamamladı. Bunlardan birisi, 5mm ile marka portföyünde bulunan en ince modeller. Kullanıcılara Colors Koleksiyonu’nu sunan markanın renk seçeneklerini genişletmesiyle birlikte, kişiler banyo tasarımlarında söz hakkı edinebilecek. Üç model ve on iki renk arasından yapılan seçimlerle fark yaratılan banyo alanları; üç farklı model üzerinden (Solo, Uniset ve Rapid SL) temin edilebilir.