Kategoriler
Proje Haberleri

Gültekin Hills Ulukent lansman fiyatlarıyla satışta

Gültekin Hills Ulukent projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Menemen İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Gültekin İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Site içerisinde 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 150 ile 152 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık ve kapalı yüzme havuzu , çocuk oyun parkı , açık alan spor aletleri , basketbol ve tenis sahası ve yürüyüş alanları gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak konutlar bireysel kombi yerden ısıtma sistemine sahiptir. Ayrıca salon ve yatak odasında olmak üzere 2 adet klima bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca özel tasarım ahşap mutfak dolapları, mutfak tezgah arası porselen seramik bulunmaktadır. Mermer görünümlü yer seramiği uygulaması yapılmaktadır. Üstelik antre ve holde duvar kağıt kaplama yapılmaktadır. Tüm pencerelerde elektrikli panjur mevcuttur. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Her daire içi enerji saver sistemi bulunmaktadır.

Gültekin Hills Ulukent konumu hakkında

Proje, İzmir’in Menemen İlçesi 29 Ekim Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Ulukent İzban İstasyonu ile 2. Ana Jet üssüne yakın konumdadır.

Gültekin Hills Ulukent fiyatları ne kadardır?

Gültekin Hills Ulukent projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.400.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 150 ile 152 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL ile 1.700.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (232) 841 03 87, 0 (232) 841 13 10 veya 0 (553) 346 26 32 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…