Kategoriler
İhaleler

Halk Bankası ihale ile konut satıyor

Halk Bankası satılık müstakil konut ilanları için beklenen 2022’nin yeni ilanlarını yayımlamıştır. Halkbank satılık gayrimenkuller için yayımlanan ilanlar bünyesinde bankadan satılık müstakil konut ve bahçeli köy evi arayanlara birçok seçenek sunulmuştur.

Halkbank satılık konut ilanları da fiyatları ile dikkat çekmektedir. Ayrıca piyasa fiyatının son derece altına ucuz konut sahibi olmak isteyen kişilere olanak sağlanmıştır. Konut sahibi olmak isteyen fakat konut peşinatı olmayan kişiler için ise; banka Halkbank Gayrimenkul Konut Kredisi kampanyası desteği de sağlamaktadır.

Halk Bankası Tarafından Satılık Gayrimenkuller

İcradan satılık konutlar arayan kişilerin en çok tercih ettikleri bankalardan biri Halkbank olmaktadır. Halkbank satılık gayrimenkuller ilanları içerisinde bankadan satılık bahçeli müstakil konut ilanları da yer almaktadır. İlanlarda en düşük konut satış fiyatı ise; Kütahya’nın Emet ilçesinde bulunan 177 metrekare büyüklüğe sahip köy evi olmuştur. Bu köy evi için belirlenen fiyat 66.000 TL olmaktadır.

Halkbank satılık köy evi ilanında Kütahya Emet İlçesi’nin Akpınar Mahallesi sınırı içerisinde bulunan konut için 66.000 TL’lik satış fiyatı belirlenmiştir. Ayrıca teminat bedeli ise 1.980 TL olarak açıklanmıştır.

Bankadan satılık müstakil konut ilanları arayan kişilere yönelik olarak sunulan ilanlar arasında; Bitlis Merkez’de bulunan müstakil konut için ilan verilmiştir. Üstelik bu ilan için belirlenen satış fiyatı ise 72.000 TL olmuştur. Daha büyük bir müstakil konut almak isteyenler için ise; Düzce Merkez’de bulunan 160 metrekare bahçeli konut için ise satış fiyatı 102.600 TL olarak açıklanmıştır.

Halk Bankası satılık apartman dairesi ilanları içerisinde ise; Muş’ta 160 metrekare büyüklüğe sahip apartman dairesi bulunmaktadır. Bu daire için belirlenen satış fiyatı 76.500 TL olarak duyurulmuştur.

6.000 TL peşin, aylık 976 TL taksitle Halkbank’tan nasıl konut alınır, nasıl ucuz konut sahibi olunur?

Halk Bankası, banka gayrimenkulu konut kredisi desteği ile yüzde 1,27 faiz oranı ile konut kredisi vermektedir. Ayrıca 66.000 TL olarak açıklanan konut satışı için 6.000 TL peşinat veren kişiler aylık yalnızca 976,85 TL taksit ödeyerek konut sahibi olabilecektir. Halkbank satılık gayrimenkul ilanları Halkbank Gayrimenkul COM TR internet sitesi üzerinden satışa sunulmaktadır. Ayrıca konutlar için başvuru yapmak isteyen kişilerin en yakın Halkbank şubesi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Belirtilen teminat tutarını yatırarak sisteme giriş için gereken şifreyi alması yeterli olmaktadır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…