Kategoriler
Proje Haberleri

Hava Kent Haraççı daireleri 2023’te sahiplerine teslim ediliyor

Hava Kent Haraççı Mahallesi’nde hayata geçmekte olan bir konut projesidir. Bu proje, S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi’ne ait olmaktadır. İstanbul Havalimanı ile çok yakın mesafede olmasından dolayı bu ismi alan projenin daire seçenekleri 2 + 1 ve 3 + 1’dir. Bu dairelerin her biri ankastre mutfak setine ve çift banyoya sahiptir. Ayrıca dairelerdeki laminat ve seramik zeminler oldukça dayanıklıdır. Merkezi sistem ile ısınan dairelerin brüt ve net büyüklükleri ise şöyle sıralanabilmektedir:

2 + 1 odalı daireler brüt 90 metrekare, net ise 80 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

3 + 1 odalı daireler brüt 110 ve 120 metrekare, net ise 95 ve 110 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Büyüklükleri bu şekilde olan daire seçeneklerinin hepsi krediye uyumludur. Özellikle yatırıma pek uygun görünen bu daireler 2023 yılından itibaren sahiplerine teslim edilmeye başlayacaktır.

Bu proje nerede hayata geçiyor?

S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi tarafından başlatılan ve yürütülen bu konut projesi İstanbul’un Arnavutköy’ünde hayata geçmektedir. Konumu dolayısıyla Hava Kent Haraççı Mahallesi’nin en iyi konutlarından olacaktır. Altıntaş Sokak üzerinde yapımı devam eden dairelerin civarında Eski Edirne Caddesi ve Maltepe Caddesi vardır. Pek çok İETT durağının yer aldığı bu bölgede sosyal imkanlar fazlasıyla gelişmiştir. Proje konumu Arnavutköy’ün merkezine yakın olduğu gibi, şehir gürültüsünün çok az olduğu sayılı bölgelerden birindedir.

Hava Kent Haraççı satılık daire fiyatları ne kadardır?

Haraççı Mahallesi’nde yükselen bu konut projesinde fiyatlar 1 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 95 metrekare büyüklüğündeki 2+1 tip evlerin fiyatları 1 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır.

125 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Hava Kent satılık daire türleri hakkında bilgi sahibi olmak için 0 532 660 28 80 numarasına ulaşmak mümkündür. Bununla birlikte 0 212 801 48 02 numarası da iletişime açıktır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…