Kategoriler
Proje Haberleri

Hemen teslim akıllı ev projesi: Nazenin Konakları

Nanda Yapı iş ortaklarını Ergonomi Mimarlık ve Pehlivanoğulları olarak seçtiği bu eşsiz yapılar, nezih bir ilçe olarak bilinen İstanbul Çengelköy’de yükselmektedir. Birbirinden lüks projelere bir yenisi eklenirken ‘Nazenin Konakları’ diğerlerinden ayrılarak her isteğe cevap veriyor. A segmentli bu konut projesinden yararlanmak isterseniz hiç durmayın, satışlar gün geçtikçe artış göstermektedir. 

Nazenin Konakları proje özellikleri

Anadolu Yakası’nın en sevilen ilçelerinden Çengelköy’de sizleri hazırda bekleyen bir konut projesidir. Hemen teslimin yapıldığı daireler alıcının her türlü ihtiyacını gözetiyor. 12 bin metrekarelik bir arazi üzerine konumlandırılan, 9 blokluk ve toplamda 92 adet konutu içinde barındıran lüks proje ayrıca 15 adet ticari üniteye sahiptir.

Daire seçeneklerini 3+1, 3,5+1, 4,5+1 ve 5,5+2 olarak belirleyen proje; buçuklu daireler ile şaşırtmaya devam ediyor. İçlerinde kütüphane, giyinme odası, ütü odası, kiler vb. alanlara sahip olacağınız anlamına gelen projede aynı zamanda akıllı ev sistemi ön plana alındı. Tercihe göre bazı daire boyutları geniş ailelerin seveceği ferah bir yaşam alanına sahiptir. Seçeceğiniz dairelerden 150 ila 452 metrekare gibi büyük alanları yaşam alanınız yapabileceksiniz.

Proje detayı nelerdir?

Ayrıca Ömer Mimarlık ve Atailer Aida imzasını taşıyan bu yapılarda mahalle kültürü gözetilmiştir. Konut seçenekleri arasında bahçe ve çatı dubleksleri bulunmakla birlikte her dairede geniş balkonlar, ebeveyn banyosu, giyinme odası ve ankastre beyaz eşyalar alıcıyı hazır olarak bekliyor.

Akıllı ev sisteminin ön planda olduğu konutlar içlerinde 5-10 metrekarelik bir depo alanı bulundurmaktadır. Kapalı otoparkın yer aldığı alanların yanı sıra 7/24 güvenlik hizmetini huzurlu ve konforlu bir yaşamı sizlere getirecek.

Kadın ve erkeklerin iki sosyal tesis olarak ayrıldığı hizmetler, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzlarıyla dikkat çekiyor. Sauna, yüzme havuzu, Türk hamamı ve fitness salonları daima sizleri beklemektedir.

Proje fiyatları nelerdir?

Metrekare başına 20 bin 358 TL üzerinden açılış yapan konutlar, bu yılın ocak ayında sürpriz bir şekilde indirime girdi. 10 bin 868 TL’den hesap yapılmakla birlikte bu indirim sadece brüt 138 ila net 96 metrekarelik 3 odalı daireler için geçerli olacak.

Diğer daire seçeneklerinden belirli fiyatlar 1.800.000 ila 5.000.000 TL arasında değişen seçenekleriyle hazır olarak sizleri bekliyor.

Detaylı bilgi için:

0216 380 80 01