Kategoriler
Proje Haberleri

Hürsoy Kristal Villa satışları devam ediyor

Kocaeli İli, Kartepe İlçesi, Sarımeşe Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Hürsoy İnşaat firması tarafından inşa edilmekte olup villa satışları devam etmektedir. Hürsoy Kristal Villa konut projesi özellikleri neler? Projede villa tipleri neler? Villa büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Villa projesi Kocaeli’nin yükselen değerli Kartepe’de yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje toplam 12 adet müstakil villadan oluşmaktadır. Kocaeli villa projesi modern ve şık mimarisi, geniş peyzaj alanları ve sosyal imkanlarıyla dikkat çekmektedir. Hürsoy villa projesi kapsamındaki villalar teras, giyinme odası, kiler, ebeveyn banyosu gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca vestiyer, görüntülü diafon ve spor aydınlatma gibi donatılar da içermektedir. Proje kapsamında her villa için kendine has zengin peyzaj alanı bulunmaktadır. Yüzme havuzu, otopark alanı, oyun parkı, güvenlik gibi hizmetler de proje içerisinde yer almaktadır.

Hürsoy Kristal Villa konut projesinde tek tip villa seçeneklerine yer verilmiştir. Bu villalar dubleks 4+1 tip seçeneklerden oluşmaktadır. Ayrıca villaların büyüklükleri de brüt 282 metrekare olarak tasarlanmıştır. Proje, kentin gürültüsünden uzakta, daha sakin ve huzurlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Hürsoy Kristal Villa Fiyatları Ne Kadar?

Kocaeli villa projesinde yer alan villalar lansmana özel ve sizlere uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunulmuştur. Bu kapsamda satışları devam eden;

282 metrekare brüt alana sahip 4+1 villalar 2 milyon 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Kocaeli konut projesi, şehrin yükselen değeri Kartepe’de hayata geçirilecektir. Proje aynı zamanda Tapu Kadastro, Kaymakamlık, Sağlık ocağı, market gibi noktalara yürüme mesafesinde yer almaktadır. Yeni yapılan Belediye Binasına da oldukça yakın mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0262 349 22 09 ve 0530 243 61 82 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..