Kategoriler
Proje Haberleri

Huzzak Maniero Ömerli satışları başladı

Huzzak Maniero Ömerli projesi uluslararası tasarımlara imza atan ödüllü mimar ekibi tarafından geliştirilmiştir. Söz konusu proje Huzzak Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Çekmeköy İlçesi’nde yer almaktadır. Tamamıyla malikanelerden oluşacak projede 20 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar farklı büyüklükleri ile 6 artı 1 ve 10 ve üzeri konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Prestijli yaşamın tanımını baştan yazan bu proje tamamen malikanelerden oluşmaktadır. Kendine özgü olağanüstü ve marjinal mimari tasarıma sahip projede 20 adet villa yer almaktadır. Söz konusu villalar farklı büyüklükleri ile 6 artı 1 ve 10 ve üzeri konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 6 artı 1 konut tipindeki villaların büyüklüğü 521 ile 637 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 10 ve üzeri konut tipindeki villaların büyüklüğü brüt 1.168 ile 1.220 metrekare arasında değişmektedir. Söz konusu malikanelerin geniş ve ferah yapıda müstakil bahçeleri ve verandaları mevcuttur.

Malikaneler için kullanılan bütün malzemeler, en kaliteli markalarının son ürünlerinden hazırlanmıştır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde basket sahası, spor alanı, süs havuzu, kamelyalar, çocuk oyun parkı ve geniş yeşin alan mevcuttur. Bununla birlikte kapalı yüzme havuzu ve sauna yer almaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Huzzak Maniero Ömerli konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Çekmeköy İlçesi Ömerli Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın konumda, Kuzey Marmara Ormanları’nın içinde yer almaktadır.

Huzzak Maniero Ömerli projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 521 ile 637 metrekare arasında olan 6 artı 1 villaların fiyatı 35.899.000 TL ile 38.229.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 1.168 ile 1.220 metrekare arasında olan 10 ve üzeri villaların fiyatı 73.500.000 TL ile 78.250.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 15 49 veya 0 (553) 450 49 77 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…