Kategoriler
Proje Haberleri

İasos Marin Evleri satışlar devam ediyor

İasos Marin Evleri projesi Muğla İli, Milas İlçesi’nde yer almaktadır. Konut projesi İz Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde daire tipleri neler, büyüklükleri ne kadar? Satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

İasos Marin Evleri projesi 66 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilmektedir. 66 bin metrekare alan üzerinde 53 adet konut bloğu yer almaktadır. 53 adet konut bloğunda ise toplam 568 adet daire yer almaktadır. Milas konut projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daire seçenekleri yer almaktadır.

1+1 daireler 60 metrekareden 76 metrekareye kadar brüt kullanım alanına sahiptir. Salon + mutfak, oturma odası, banyo ve balkon yer almaktadır. 2+1 daireler 98 metrekareden 122 metrekareye kadar brüt alana sahiptir. Bu dairelerde salon + mutfak, 2 adet yatak odası, banyo, koridor ve balkon bulunmaktadır. 3+1 daireler ise 122 metrekare brüt alana sahiptir. Konutlarda salon + mutfak, 3 adet yatak odası, koridor, balkon ve banyo mevcuttur. Ayrıca blokların arasında ve çevresinde yemyeşil çimenlere yer verilmektedir.

Konut projesinde sosyal alan olarak fitness salonu, buhar odası, masaj salonu yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde sauna, hamam ve açık yüzme havuzu da yer almaktadır.

İasos Marin Evleri nerde?

Proje ulaşım konusunda avantajlı bir bölgededir. Önemli sahillere yakındır. Bu sebeple her gün yeni bir tatil bölgesi keşfetmeye olanak tanır. Konut projesinden Zeytinlikuyu Plajı 9, Papaz Koyu 11, Güllük Manastır Plajı 30, km mesafededir. Ayrıca Güllük Halk Plajı 33, Akbük Sahil 26 kilometre ve Kazıklı koyu 18 km uzaklıkta yer almaktadır. Çevrede bulunan tatil yörelerine ise dakikalar içinde ulaşmak mümkündür. İasos Marin Evleri, Didim’e 15, Güllük’e 20, Akbük’e 30 dakika uzaklıktadır. Ayrıca Bodrum Havalimanına da sadece 15 dakika uzaklıktadır.

İasos Marin Evleri fiyatları ne kadar?

Projede yer alan dairelerin satışları şu anda devam etmektedir. Konut projesinde satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre daire fiyatları değişiklik göstermektedir. Satışları devam eden 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 4.744.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Bu fiyat daire büyüklüğü ve konumuna göre değişeceğinden en doğru fiyat bilgisi için iletişime geçmeniz gerekir.

122 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 4 milyon 744 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca proje hakkında detaylı bilgi için 0542 148 49 48 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız