Kategoriler
Proje Haberleri

Icon Bulvar Rezidans satışları başladı

Icon Bulvar Rezidans projesi modern yapısı ile Mamikler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde yer alan proje konumu itibariyle ofis ve homeoffice konseptine uygundur. Tek blok üzerinde 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan rezidans daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Mamikler İnşaat imzası taşıyan yatay mimari ile inşa edilen projede 3 katlı tek blok konumlandırılmıştır. Bahsi geçen blokta 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan rezidans daireler yer almaktadır. Üstelik blokta ticari üniteler de yer almaktadır. Proje konumu itibariyle ofis ve homeoffice konseptine uygun yapıdadır. Rezidansların büyüklüğü brüt 64 metrekare ile 171 metrekare arasında değişmektedir. Satışa sunulan 1 artı 1 rezidans dairelerin büyüklüğü brüt 64 metrekaredir. 1 artı 1 rezidans dairelerin net büyüklüğü 42 metrekaredir. 2 artı 1 rezidans dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 rezidans dairelerin net büyüklüğü 92 metrekare olmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Icon Bulvar Rezidans konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin İzmit İlçesi Kadıköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Cadde üzerindeki konumu ile ofis ve homeoffice kullanıma uygun olan proje şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, tramvay, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Üstelik sahile yakın olan proje aynı zamanda TEM otoyolu ve tren istasyonuna yakın konumdadır.

Icon Bulvar Rezidans fiyatları ne kadar?

Icon Bulvar Rezidans projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 64 metrekare olan rezidans dairelerin fiyatı 1.922.986 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 125 metrekare olan 2 artı 1 rezidans dairelerin fiyatı 2.922.310 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (538) 058 23 85 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…