Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

İdealist Cadde ödemelerini 3. yılda başlatıyor

İdealist Cadde konut projesi İstanbul Şile’de satışa sunulmuştur. B konut segmenti üzerinden hayat bulan konutlar toplamda 45 daireye sahip. Anahtar teslimatının 2020 yılının üçüncü çeyreğinde başlaması beklenirken, yakın zamanda gerçekleştirilen Emlak Konut GYO kampanyasına dahil olundu. Buna göre, ödemeler yüzde 5 peşinat ile yüzde 10 indirime giriyor. Geriye kalan ödenmesi gereken rakam ise 3.yıldan itibaren başlamaktadır.

İdealist Cadde proje özellikleri

İstanbul Şile’de yükselen konutlar, Emlak Konut GYO güvencesi altında parlamaya devam ediyor. 45 konutun yer aldığı alan içerisinde 13 ticari ünitenin hayat bulacağı cadde üzerinde, alçak katlı konutlar sizleri beklemektedir. Alıcısı adına 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri tercihe sunuluyor. Daire boyutları ise en az 64 metrekareden başlamakla birlikte en yüksek metrekarenin 323’e çıktığı bilinmektedir.

İdealist Cadde, özellikle konumu itibariyle dikkatleri üzerine çekmektedir. 3 üniversiteye yakınlığı ile bilinen caddenin, İstanbul Şile Otoyolu ve Şile İskelesi ile arasında yalnızca 1,5 kilometre bulunuyor. Ayrıca Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. Çevreyolu gibi büyük yatırımların döndüğü arazi üzerinde oldukça yakın bulunan konutlar, Şile’ye büyük bir önem kazandırdı.

Açık ve kapalı otopark sayesinde hiç kimse araç için yer sıkıntısı yaşamayacak. Kameralı güvenlik sistemlerinin 7/24 aktif çalıştığı alan içerisinde ayrıca güvenlik personeli daimî olarak bekliyor. Güvenli ve çocuk dostu olma özelliğini taşıyan konut projesi, ebeveyn destekçisi olmayı hedeflemektedir. Sosyal donatıların son derece gelişmiş olduğu alan ve çevresinde hiçbir şekilde asosyalliğe izin verilmemekte.

Projede yer alan daire fiyatları

İdealist Cadde üzerinde gerçekleştirilen konutların en düşük satış fiyatı 299 bin TL’den başlıyor. Projede özellikle metrekare alanına göre hesaplamalar değişmektedir.

Projede yer alan 64.21 metrekare büyüklüğündeki 1+1 daireler 299 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 100.23 ile 136.30 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 2+1 tip daireler 458 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 209.15 ile 253.38 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 3+1 dubleks daireler 923 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 234.19 ile 294.10 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 4+1 dubleks daireler 996 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

3 katlı son derece estetik mimari özelliğiyle adından sıkça söz ettiren İdealist Cadde, Şile üzerinde yeni alıcılarını beklemekte. Ayrıca kişiye gerçek bir yatırım aracı olma özelliğini taşıyan taşınmazlardan en önemlisi haline dönüşmek için şimdiden büyük çaba sarf edildi.

Emlak Konut GYO bünyesinde kampanyada yer edinen diğer isimlerden yalnızca birisi olan İdealist Cadde, satış bedelini yüzde 10 azalttı. Ayrıca yüzde 5 peşinat ile katılım sağlayacağınız konutların bir sonraki ödemeleri 3.yılda başlıyor.

Detaylı bilgi için: 0216 712 01 53