Kategoriler
Projeler

İki Konak ön talep topluyor

İki Konak, İzmir’in Konak ilçesinde hayata geçirilen bir projedir. İlk İnşaat ve Vakıf GYO tarafından ortak yürütülmektedir. 17 bin 700 metrekarelik alana inşa edilen projede çok sayıda daireye yer verilmektedir. Şehrin ortasından huzurlu ve doğal bir yaşam sunan projenin detayları ve daire özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

İki Konak projesi birbirinden farklı iki blok şeklinde yükselmektedir. Bu bloklardan birisi 50, diğeri 27 katlıdır. Her iki blokta toplam 524 adet konut bulunmaktadır. Daireler 1+1’den 5+1’e kadar farklı boyutlardadır. Bir oda bir salon şeklinde tasarlanan daireler 86 ila 89 metrekare büyüklüğündedir. İki oda bir salon dairelerin kullanım alanları 118 ila 191 metrekare arasında değişmektedir. 3+1 daireler 175 ila 219 metrekare kullanım alanına sahiptir. Projenin geniş dairelerinden olan 4 oda 1 salon daireler 264 metrekare kullanım alanına sahip olarak hazırlanmaktadır. Projede yer alan dubleks daireler 172 ila 233 metrekare alana sahiptir. En son olarak ise penthouse daireler ise 344 ila 538 metrekare büyüklüğünde tasarlanmaktadır.

İki Konak projesi dairelerinin her birinde teras ve çamaşır odası bulunmaktadır. 1+1 ve 2+1 dairelerde Amerikan mutfak bulunmaktadır. Diğer dairelerde ise salon ve mutfak ayrı şekilde planlanmaktadır. Bir oda bir salon daireler hariç diğer dairelerde ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Dairelerin büyüklüğüne ve oda sayısına göre banyo sayısı daha da artmaktadır. Geniş ve ferah kullanım alanına sahip dairelerde birinci sınıf malzemeler kullanılmıştır.

İki Konak ulaşım avantajları

Proje İzmir’in iki yakasının birleştiği yerde bulunmaktadır. Hem özel araç ile hem toplu taşıma ile kolay ulaşım imkanı vardır. Salhane İzban’a 1 dakika, Halkapınar Aktarma İstasyonuna 5 dakika mesafededir. Alışveriş yapmak için şehrin önemli yerlerinden olan Forum AVM’ye 10 dakika mesafededir. Ayrıca havaalanına da sadece 28 dakikalık uzaklığı vardır.

İki Konak projesi şehrin ortasında güvenli bir hayat sunmaktadır. Proje sitesi içinde hem yetişkinler için hem çocuklar için ayrı derinliklerde yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca kameralı güvenlik sistemleri ile site içi güvenlik sağlanmaktadır.

Proje şu anda ön talep toplama aşamasındadır. Dairelerin 2022 Eylül ayında satışa sunulması ile fiyatları hakkında bilgiler verilmesi beklenmektedir. Dairelerin teslimleri ise 2025 yılı Ağustos ayı olarak belirtilmektedir. Proje hakkında detay almak için 444 5 232 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer projelere göz atmak için tıklayınız