Kategoriler
Proje Haberleri

İkon Tower fiyat listesi

İzmir şehrinin gözde ilçelerinden biri olan Bornova ilçesinde İkon Tower projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Özemeksan İnşaat firma tarafından hayata geçirildi. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Peki projede satılık daire fiyatları ne kadar? İkon Tower fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

8 bin 300 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen proje iki konut bloğundan meydana geliyor. Bloklardan biri 9 katlı, diğer blok ise 37 katlı olacak şekilde projelendirildi. Böylece hem yatay hemde dikey yaşam tarzını bir arada sunulmuş oldu. Hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. İkon Tower projesi bünyesinde toplam 346 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı. İçerisinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

Projedeki konutlar beş farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. İkon Tower projesinde yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks olarak projelendirildi. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de dört farklı plandan oluşuyor. Bahsi geçen projedeki 1+1 konutlar 63 metrekare büyüklüğündedir. Söz konusu olan projedeki 2+1 konutlar ise 99 metrekare olarak hayata geçiriliyor. Projede bulunan 3+1 konutların büyüklükleri ise 190 metrekare. Bahsi geçen 4+1 tip daireler ise 146 metrekare büyüklüğündedir.

İkon Tower fiyat listesi

-Satışları devam eden brüt 80 metrekare alana sahip 1+1 tip daireler 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
-İzmir konut projesindeki brüt 163 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcının beğenisine sunuluyor.
-Brüt 230 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler ise 1 milyon 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Işıkkent Koleji’ne 300 metre, İzmir Koleji’ne 500 metre, Havaalanı’na 10 km mesafede olan proje Yeşilova Mahallesi’ndedir. İkon Tower projesi 4088. Sokak No: 114 posta adresinde yer alıyor. Konumu itibariyle dikkat çeken proje Point Bornova AVM’ye komşu. Söz konusu olan proje İzmir Atatürk Stadyumu’na oldukça yakın bir konumdadır.

Bornova konut projesinde açık otopark, kapalı otopark, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness center, pilates salonu, game center gibi alanlar bulunmaktadır. Bunların dışında ayrıca çocuk oyun alanı, mini club, 7/24 güvenlik, kiralık misafir odası, seyir terasları ve kat bahçeleri, geniş lobi ve oturma alanları da mevcuttur.

Diğer proje haberleri için tıklayınız