Kategoriler
Proje Haberleri

İnci Konakları Serdivan satışları başladı

İnci Konakları Serdivan projesi lüks yapısı ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Serdivan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Say Emlak İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 bloktan oluşan 8 adet kış bahçesi ve terası bulunan tripleks villalar mevcuttur. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 bloktan oluşan 8 adet kış bahçesi ve terası bulunan tripleks villalar mevcuttur. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 tripleks villaların büyüklüğü brüt 190 metrekare ile 230 metrekare arasında olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi, güvenlik hizmeti ve hırsız alarm sistemi bulunmaktadır. Üstelik konutlarda akıllı ev sistemi özelliği ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için müstakil açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her tripleks villanın kendine ait bahçesi bulunmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde özel tasarlanmış mutfak dolapları bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra villalarda jakuzi bulunmaktadır. Zeminlere laminant parke ve seramik uygulaması yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Ayrıca teraslarda barbekü alanı mevcuttur. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Villaların zemin katında; salon, mutfak, tuvalet ve kış bahçesi bulunmaktadır. Birinci katında; 3 adet yatak odası, ebeveyn banyosu, ortak banyo ve balkon yer almaktadır. İkinci katında ise; yatak odası, giyinme odası, ebeveyn banyosu ve teras mevcuttur.

İnci Konakları Serdivan konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Serdivan İlçesi Vatan Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ön cephesinde 15 dönümlük park alanı mevcuttur. Ayrıca bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

İnci Konakları Serdivan fiyatları ne kadardır?

İnci Konakları Serdivan projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 tripleks villaların fiyatı 2.250.000 TL ile 2.450.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (264) 281 55 05 veya 0 (532) 240 61 36 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…