Kategoriler
Proje Haberleri

İnci Orman Evleri Bursa’da satışa çıktı! Fiyatlar ne kadar?

Bursa 30 Ağustos Zafer Mahallesi satılık daire türlerinden olan İnci Orman Evleri satışa çıktı! Öner Yapı & Karasu İnşaat’ın çalışması olan bu projede 3 + 1 ve 4 + 1 odalı daireler vardır. Bununla birlikte dairelerin büyüklükleri brüt 135 m2, net 115 m3’dir. Satılık daire seçenekleri arasında bahçe katı daireleri, zemin kat daireleri, ara kat daireleri ve dubleks daireler bulunmaktadır. Bu daire seçeneklerinin fiyatları ise birbirinden farklı olmaktadır. Ayrıca projenin anahtar teslim tarihi ise 1 Haziran 2021 olarak belirlenmiştir.

Yeşil bir alanda yükselen bu dairelerin yapı özellikleri ise oldukça iyidir. Depreme dayanıklı olmakla birlikte gelişmiş dış cephe yalıtımına da sahip olan konutlar, yazın veya kışın aynı kalitede konfor sunabilmektedir. Satılık dairelere olan taleplerin fazlalığı dolayısıyla bu evler için acele etmekte fayda vardır.

İnci Orman Evleri nerede bulunmaktadır?

Kayapa Çamlık İnci Orman Evleri projesinin hayata geçtiği bölge olmaktadır. Bu bölgede pek çok yeşil alan, durak ve çeşitli konutlar vardır. Örneğin Hoca İlya İlköğretim Okulu Hatıra Ormanı, Şehit Jandarma Er Eyüp Gürsoy Ortaokulu ve Kayapa Toki Çamlık Camii buraya kısa mesafededir. Proje alanına en yakın olan konutlar ise Napoli City ve Almila Modern Kayapa Evleri’dir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Satılık daireler, herhangi bir takas işlemine uygun olmasa da krediye uyumludur. İnci Orman Evleri satılık daire fiyatları ise şu aralıklardadır:

  1. 3 + 1
  • Dubleks daireler: 650.000 TL
  • Bahçe katı daireleri: 570.000 TL
  • Ara kat daireleri: 555.000 – 585.000 TL
  • Zemin kat daireleri: 540:000 TL
  1. 4 + 1
  • Dubleks daireler: 875.000 TL

Ayrıca bu daireler hakkında detaylı bilgi almak için şu numarayla irtibata geçmek mümkündür:

0 545 220 21 16