Kategoriler
Proje Haberleri

Inmari Prime Beylikdüzü’nde yükseliyor

Villa projesi İstanbul’un gelişen semtlerinden Beylikdüzü’nde hayata geçirilmektedir. Söz konusu villa projesi, İmamoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Inmari Prime projesi, kent yaşamının karmaşasından uzaklaşmayı ve doğa ile iç içe bir yaşam konseptini sunmaktadır. Projede villa tipleri, büyüklükleri, ödeme planı, teslim tarihi, fiyat listesi hakkında detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Projenin Özellikleri ve Detayları

Inmari Prime projesi, 3 katlı 18 adet villadan oluşan bir konut kompleksi olarak tasarlanmıştır. Her biri bağımsız 4+2 daire tipine sahip olan villalardan meydana gelmektedir. Ayrıca villaların büyüklükleri ise 364 m² ile 459 m² arasında değişmektedir. Projede yer alan villalar, modern yaşam standartlarına uygun olarak inşa edilmiştir. Her detayda kalite ve konfor ön planda tutulmuştur.

Uluslararası standartlarda deprem ve yangın güvenliği ön plandadır. 7/24 kapalı devre kamera sistemi ve güvenlik hizmeti projede yer almaktadır. Ayrıca taşıt tanıma özellikli kapalı otopark, doğa ve denizle iç içe konumdadır.

Inmari Prime Beylikdüzü Fiyatları ve Ödeme Planı

Inmari Prime projesinde yer alan villaların fiyatları villa tipine göre değişmektedir. Ayrıca villa fiyatları, villaların büyüklüğüne göre de değişiklik göstermektedir.

364 m² büyüklüğe sahip 4+2 tip villalar 57.000.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca 459 m² büyüklüğe sahip 4+2tip villalar ise 66.000.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ödeme planı esnek olarak tasarlanmıştır. Ayrıca detaylı bilgi almak için 0212 855 44 55 numaralı telefon ile iletişime geçilebilir.

Teslim Tarihi ve Lokasyon Bilgisi

Inmari Prime projesi, Beylikdüzü’nün en prestijli lokasyonlarından birinde yer almaktadır. Proje, Dereağzı Mahallesi, Kuruçeşme Caddesi, No: 35 Beylikdüzü / İstanbul adresinde hayata geçirilmektedir.

Proje, çocukların eğitimine kolay erişim sağlayacak şekilde konumlandırılmıştır. Beylikdüzü’nde bulunan birçok okul ve kolej, Inmari Prime sakinlerine kaliteli eğitim imkanı sunmaktadır.

Ayrıca çeşitli alışveriş merkezlerine yakınlığıyla da avantaj sağlamaktadır. Beylikdüzü’nün en popüler AVM’lerine kolayca ulaşılabilmesi, proje sakinlerinin alışveriş deneyimini zenginleştirmektedir.

Sağlık hizmetlerine erişim açısından da ideal bir konumda olan Inmari Prime, çevresindeki hastaneler ve sağlık merkezleri ile donatılmıştır. Bu, sakinlerin acil durumlarda hızlı ve etkili bir şekilde sağlık hizmetlerine ulaşmasını sağlar.

Inmari Prime projesi, E5 Karayolu’na yaklaşık 1.5 km, Tüyap Fuar Merkezi’ne 1.7 km ve Beylikdüzü Belediyesi’ne 3 km mesafededir. Ayrıca, proje çevresindeki AVM’ler, okullar ve hastanelere kolay erişim imkanı sunmaktadır. Ayrıca proje çevresinde birçok okul, alışveriş merkezi, hastane ve sahil gibi sosyal olanaklar bulunmaktadır.

Teslim tarihi olarak 2024’ün ikinci çeyreği planlanmış olup, anahtar teslimi konseptiyle müşterilere sunulacaktır.

Proje hakkında detaylı bilgi için 0212 855 44 55 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…