Kategoriler
Proje Haberleri

İpek Koza Evleri satışta

İpek Koza Evleri, 2 blokta yer alan 16 daireden meydana gelir. Bu konut projesi, depreme dayanıklı radye temel üzerinde hayata geçtiğinden dolayı oldukça güvenlidir. Ayrıca site çevresi, güvenlik kameraları ile daima izlenmektedir. Site girişinde bulunan kontrol noktası ise yabancıların site alanına ulaşmasını engellemektedir. Güvenli olması ile birlikte çok konforlu da olan bu daireler, en iyi Başiskele satılık daire seçenekleri arasındadır.

Görüntülü diyafon sistemi sayesinde güvenlik kulübesi ile iletişimi mümkün olan daireler pek çok donanıma sahiptir. Örneğin bu dairelerin hepsi, Ytong mantolama sistemi kullanılarak yalıtılmıştır. Ayrıca iyi seviyedeki ısı yalıtımı dışında, çatıların su yalıtımına sahip olması da önemlidir. Doğalgaz altyapı çalışmaları da sonlanmış olan bu konutlarda güvenlik ve konfor bir aradadır.

Site alanındaki spor salonu ve özel peyzaj alanları da görüntü güzelliğini artıran detaylardandır. Akven İnşaat güvencesi ile hayata geçen bu projedeki konut türleri ise birbirinden farklıdır. Ayrıca bu daireler, Yuvacık satılık daire türleri arasındaki önemli seçeneklerdendir. Tüm dairelerin oda sayısı 3 + 1 olsa da, daire genişlikleri şu şekilde değişmektedir:

  1. Normal daireler
  • Brüt büyüklük 165 m2, net büyüklük 107 m2
  • Brüt büyüklük 165 m2, net büyüklük 108 m2

 

  1. Çatı dubleks daireler
  • Brüt büyüklük 170 m2, net büyüklük 130 m2
  • Brüt büyüklük 182 m2, net büyüklük 142 m2

İpek Koza Evleri satılık daire fiyatları ne kadardır?

İpek Koza Evleri satılık daire türleri gibi, fiyatlarda da farklılık mevcuttur. Ortalama daire fiyatları yaklaşık olarak 570.000 – 600.000 TL arasındadır. Fiyatlar hakkında daha detaylı bilgi almak için 0 (532) 420 65 30 numarasını aramak gerekir.

Proje konumu neresidir?

Bu proje, İzmit merkez ilçesine bağlı olan Yuvacık’ta yer almaktadır. Ayrıca konutlar, TED Anasınıfı, TED Ortaokulu ve Başiskele Şehit Ozan Özen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile yakın mesafededir. Vista Park Evleri, Polen Park ve Zümrüt Konakları da aynı civardadır. Bunlarla birlikte Tınaztepe Orta Camii, İpek Koza Evleri ile karşılıklı bir konumdadır.