Kategoriler
Proje Haberleri

İpek Villaları projesinde taksit imkanları

Huzurun başlangıç noktası ‘İpek Villaları’ İzmir’in en nezih yerlerinden Seferihisar’da sizleri bekliyor. Sönmezoğlu Yapı’nın 32 yıllık deneyimini her bir karesinde konuşturduğu bu hoş yapılar, anahtar teslimini geçen yılın ağustos ayında belirledi. Taksit imkanının sizlere sunulduğu bu birbirinden hoş konutlarda sizlerde yer almak isterseniz; hemen teslim ile ev sahibi olmak için hiç durmayın.

İpek Villaları proje özellikleri

Site konseptinin ağırlık kazandığı bu konut projesinde her villa müstakil olarak tasarlanmıştır. Toplamda 8 müstakil villaya sahip olan proje, 210 metrekare net büyüklüğe sahiptir. Ayrıca geniş ailelerin fazlasıyla yarar sağlayacağı villalar oda sayısını, 5 oda 1 salon olarak belirledi.

Zemin alanının 65 metrekare oturum alanına sahip olmasının yanı sıra triblex yapılar 195 metrekare alana sahiptir. Ayrıca her katta banyo ve tuvalet bulunması artık stresli bekleyişleri bitirmek üzerine kuruldu.

Sakin ve stressiz bir yaşam arzusu içerisinde olanları İzmir’in Seferihisar bölgesinde karşılayan konutlar, doğayı ayaklarınızın altına seriyor. Her sabah birbirinden güzel kuş seslerine uyanmak sizlerin elinizde.

Projede yer alan villa detayları

Ocak, fırın, davlumbaz gibi beyaz eşyaları sizlere hediye eden konut projesi, hiç kimsenin leziz yemeklerinizden mahrum kalmasına göz yummuyor. Otomatik panjur ile özel yaşamınızı koruyabilirsiniz.

Görüntülü diafonların yer aldığı konutlarda istenmeyen kişilere karşı hazırlıklı olmanızı ve ailenizi korumanızı sağlar. Sizlere ait olan bahçenin peyzajı arzunuza göre yapılmış olarak teslim edilmektedir.

Projede yer alan villa fiyatları

Birbirinden güzel yürüyüş ve güneşlenme alanlarının keyfini çıkarmak, baş ağrılarınızı sonlandıran doğa yürüyüşlerinin tadına varmak, çocuklarınıza mutlu bir yuva sağlamak için; konut projesi sizlere kapılarını sonuna kadar açmaktadır.

750 bin TL’den fiyat açılımını yapan konut projesinde sizlerde yer almak isterseniz, firmanın anlaşmalı olduğu bankalar aracılığıyla kredi çekimlerinizi taksitlendirme imkanına sahipsiniz.

Detaylı bilgi için:

0232 782 65 65 veya 0533 296 47 11