Kategoriler
Gündem

İsfanbul AVM sağlık kurulunu oluşturdu

İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, alışveriş merkezinde aldıkları tedbirleri basına duyurdu.

11 Mayıs’tan itibaren hafta içlerinde ve saat 11.00 ile 19.00 arasında olmak üzere faaliyetlerine yeniden başladıklarını belirten Baştürk, “Açık alan alışveriş caddelerine sahip bir alışveriş merkezi olmamız çok büyük bir avantaj. Misafirlerimize, caddelerimizde temiz havayla temas halinde daha güvenli alışveriş konforu yaratacağız.” ifadelerini kullandı.

Pandemiden etkilenen sektörlerin başında AVM’lerin olduğunu belirten Direktör Baştürk, alışveriş merkezlerinin ülke ekonomisinde taşıyıcı rol oynadığını kaydetti. Kemal Baştürk,  AVM’lerdeki işleyiş sürecinin hem ekonomideki akışı sürdürücü hem de hijyen tedbirleriyle toplum sağlığını riske atmayacak uyumla yürütülmesi gerektiğini vurguladı.

Bilgilendirme çalışmaları yapılıyor

Direktör Kemal Baştürk AVM çalışanlarına ve ziyaretçilerine yönelik bilgilendirme ve eğitim çalışmalarının yapıldığını dile getirdi. İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk “’Önlemler En Büyük Gücümüz’ ve ‘Temassız Operasyon’ sloganlarıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Almış olduğumuz tedbirlerin çalışanlarımız ve misafirlerimiz tarafından tam uyumla hayata geçmesi için bilgilendirme ve eğitim faaliyetlerine de yoğun bir şekilde ağırlık veriyoruz.” diye konuştu.

AVM’de sağlık kurulu kuruldu

Kemal Baştürk‘ün açıkladığı bilgilere göre İstanful AVM bünyesinde hijyen ve sağlık yönetimi kurulu kuruldu. Alınan kararları değerlendirip uygulamaya koyan bu kurul, hekim tarafından yönetiliyor. Ayrıca, AVM içerisinde bir karantina odasının oluşturulduğunu dile getiren Baştürk, herhangi bir vakayla karşılaşılması durumunda kişinin bu odadaki uygun hijyenik koşullarda, ambulans gelene kadar bekletileceğini kaydetti.

İsfanbul AVM Yönetim Direktörü “Bu süreçte misafirlerimizin bir kısmı daha hızlı normalleşirken, yani ziyaretlerini gerçekleştirirken, bir kısmı tedirginlik sürecini hemen atlatamayacaktır. İnsanlar bir süre kapalı ortamlara girmekten kaçınacaklar. Açık alan alışveriş caddelerine sahip bir alışveriş merkezi olmamız en büyük şansımız. Misafirlerimize, caddelerimizde temiz havayla temas halinde ideal bir konfor yaratıyoruz.” ifadelerini kullandı.