Kategoriler
Güncel Gündem Kampanyalar SonDakika

İsfanbul Tema Park’ta bayrama özel indirim

İsfanbul Tema Park, Kurban Bayramı’na özel kampanya düzenliyor. Kurban Bayramı’nda maskot gösterisinin ve bando takımının da yer alacağı Tema Park’ında, çevrim içi satın alınan biletlerde yüzde 60 indirime gidiliyor.

Bayrama özel başlatılan indirim kampanyasının 31 Ağustos’a kadar süreceği belirtiliyor. Söz konusu indirim, tam ve çocuk bileti ayırt edilmeden uygulanıyor. Kampanya, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için geçerli durumda.

Tek kullanımlık bilet almak istemeyenler ise Yes Club kartı alarak Park’ın sunduğu hizmetlerden yıl boyunca sınırsız yararlanabiliyor. Park, 8 bin araç kapasiteli otoparka sahip.

Bayram etkinliklerinde neler var?

Bir ay önce faaliyetlerine yeniden devam eden İsfanbul Tema Park, bayrama özel maskot ve bando takımı gösterileri sunacak. Biletlerinde yüzde 60 indirime gidilen Park’ta “Nefeskesen” isimli lunapark treni (roller coaster) bulunuyor.

Nefeskesen, üç saniyede 110 kilometre hıza ulaşmasıyla dünyada iyiler arasında dördüncü sıraya giriyor. KOVİD-19 salgınına karşı önlemlerin alındığı belirtilen Park’ta, ayrıca, 50 metrelik yüksekliğe inip çıkan “Adalet Kulesi” de yer alıyor.

Ayrıca, 4 bin metrekare büyüklüğündeki alana kurulan “Fatih’in Rüyası” İsfanbul’da hizmet veriyor. 20 milyon dolar değerindeki yatırımla kurulduğu belirtilen Fatih’in Rüyası’nda, insanımsı robotlarla İstanbul’un fethi, canlandırılıyor.

İsfanbul Tema nedir?

İsfanbul Tema Park, tema park konseptini AVM, otel ve gösteri merkeziyle birleştirerek dünyada ilke imza attı.  600 bin metrekare büyüklüğündeki bir alanda kurulan İsfanbul, farklı mağaza cephelerinin tasarımıyla özgün konsepte sahip durumda.

İçerisinde nostaljik tramvaya yer verilen Park’ta bovling alanı, sinema salonu da bulunuyor. Açık havada en büyük LED ekrana sahip projede, 30’dan fazla aktivite ünitesi yer alıyor.

On bin kişilik kapasiteye sahip gösteri sahnesinde festival, konser gibi etkinlikler düzenleniyor. Park, yeni koronavirüs salgını nedeniyle kapatılmış, bir ay önce, 29 Haziran Pazartesi günü yeniden açılmıştı.