Kategoriler
Proje Haberleri

İstanbul Bağcılar konut projesi: York Houses

Kaliteyi kendine öncelik edinen misyonuyla karşımıza çıkan Nanda Yapı, yeni konut projesiyle kendinden söz ettiriyor. Adeta İstanbul Bağcılar’ı yeniden yaratan York Houses projesi yeni alıcılarına kapılarını açtı. Bir butik proje olarak karşımıza çıkan yapılar, gerçek yaşamı hayallerinizin ötesine götürmekle yükümlü. Sofistik görünüşün ön planda olduğu bu modern mimari yatırımcılar ve aileler için oldukça ideal.

York Houses proje özellikleri

Merkezi konumu sayesinde kolaylıkla ulaşım sağlayabileceğiniz konut projesi hedefini maksimum rahatlık olarak belirlemiştir. Toplamda 100 adet daireyi barındıran bünyesi ile 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon seçenekleriyle de karşınızda duruyor. Ayrıca alt katlarında bulunan ticari üniteler sayesinde birçok mağaza, restoran ve sosyal tesislerden kolayca hizmet alabileceksiniz.

1 oda 1 salon daire seçenekleri toplam 60 adet iken, 2 oda 1 salon daire seçenekleri toplam 40 adettir.

Proje hangi imkanları sağlıyor?

19 bin 582 metrekarelik bir alana sahip olmakla birlikte her alanda kolaylıkla yarar sağlayabileceğiniz sosyal merkezler mevcuttur. Sauna, masaj odası, çocuk kulüpleri ve oyun odaları ile yediden yetmişe herkesi sevindiren proje bu kadarla kalmıyor ve lobi hizmeti konut sakinlerini el üstünde tutmak için yeni alıcılarını bekliyor.  Depreme dayanıklı yapılarda geceleri rahat bir nefes alabileceğiniz gibi bu modern yapıların keyfini çıkarabilirsiniz. Kapalı ve açık otoparkların bulunduğu binalar, aynı zamanda 24 saatlik güvenlik hizmetine sahiptir.

Klima devre tesisatı, kablosuz internet, rahatlıkla erişim sağlayabileceğiniz ortak uydu anten ve kablolu TV alıcıları şaşırtmaya devam ediyor.

Detaylı bilgi için:

0212 447 24 24