Kategoriler
Proje Haberleri

İzmir 35 Narlıdere satışları devam ediyor

İzmir konut projesi İzmir 35 İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. İzmir 35 Narlıdere projesi İzmir İli, Narlıdere İlçesi, 2. İnönü Mahallesi’nde yer almaktadır. Konut projesinde daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Ayrıca bu konut projesi 11 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde yükselmektedir.  Projenin özellikleri, nerede olduğu hakkında detaylı bilgiye haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri nelerdir?

İzmir 35 İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen konut projesi 11 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi içerisinde yer alan toplam 192 adet mesken yer almaktadır. Ayrıca konut projesindeki bu daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 tip konut seçeneklerinden meydana gelmektedir. Satışa sunulan 2+1 dairelerin büyüklüğü brüt 123 metrekaredir. 3+1 tip dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. Ve ayrıca 4+1 tip dairelerin büyüklüğü brüt 215 metrekare olmaktadır.

Söz konusu konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Projenin 5.000 metrekaresi peyzaj alanına ayrılmıştır. Sosyal alanlar içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, hamam, sauna, basketbol sahası, tenis kortu ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

İzmir 35 Narlıdere nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi İzmir İli, Narlıdere İlçesi, İnönü Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca arkasında Balçova Ormanları yer alan konut projesi eşsiz körfez manzarasına sahiptir. Konut projesi İstinye Park, Agora gibi alışveriş merkezlerine de yakın bir konumda yer almaktadır. Üstelik Seferihisar, Urla ve Çeşme gibi Ege’nin gözde tatil beldeleri kolay ulaşıma sahiptir.

İzmir 35 Narlıdere fiyatları ne kadar?

İzmir 35 Narlıdere projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir.

Brüt 80 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 dairelerin fiyatları 8 milyon TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 126 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 13 milyon 300 bin TL’den başlamaktadır. Projenin teslim tarihi ise 2024 yılının 3. çeyreği olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0232 277 35 35 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…