Kategoriler
Proje Haberleri

JB Panorama Kağıthane’de yükseliyor

JB Yatırım İnşaat firması tarafından İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Çeliktepe Mahallesi’nde hayata geçirilen JB Panorama Kağıthane projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire tiplerini yer verilmektedir.

Proje özellikleri neler?

15 katlı L şeklinde bitişik nizamda iki adet konut bloğundan meydana gelen konut projesinde toplam 195 bağımsız bölüm yer alıyor. Proje içerisinde sauna, fitness ve teras kafe gibi alanlar da yer almaktadır. Projenin 24 ay içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

JB Panorama daire özellikleri

Tek konut bloğundan meydana gelen konut projesinde toplam 12 adet konuta yer veriliyor. 1+1 ve 2+1 tip daire seçeneklerinden meydana gelen projedeki dairelerin 8 tanesi 2+1 tip dairelerden meydana geliyor. Dairelerin 4 tanesi ise 1+1 tip dairelerden meydana gelmektedir.

Projede yer alan 1+1 tip daireler 93.83 metrekare ve 86.48 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. JB Panorama Çeliktepe projesinde yer alan 2+1 tip daire ise 114.15 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Projenin en üst katı içerisinde fitness salonu, teras bar, bodrum katında kapalı otopark, arsa alanı üzerinde ise açık otopark, çocuk parkı, kamelyalar ve peyzaj alanları yer alıyor.

Projede 65 metrekare 1+1 tip dairelerin fiyatları 590 bin TL’den başlıyor dairenin bulunduğu kata ve konumuna göre değişerek yükseliyor. Projede yer alan 95 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 815 bin TL’den başlıyor dairenin bulunduğu kata ve konumuna göre değişerek yükseliyor. Yaklaşık 15 ay sonra teslim edilmesi planlanan projede kişiye özel ödeme seçenekleri yer alıyor.

Projenin konumu

JB Panorama Kağıthane projesi İstanbul Adalet Sarayı’na 3.9 km, Tem Otoyolu’na 1.9 km, Taksim Meydanı’na 5.3 km, Cevahir AVM’ye 2.3 km, Zorlu Center’a ise 2.5 mesafede yer alıyor. Proje ayrıca Vadi İstanbul AVM’ye 2.3 km, Özdilek AVM’ye 1.6 km ve 4. Levent Metro durağına da 1 km mesafede, Güzeldere Caddesi’ne ise yakın bir mesafede yer almaktadır. Projenin satış ofisi Levent Mahallesi, Zambaklı Sokak, No : 9 Beşiktaş / İstanbul adresinde yer alıyor.

Tel: 0 800 211 01 60