Kategoriler
Proje Haberleri

Kahramanlar City Life satılık daire fiyatları ne kadar?

Kahramanlar City Life konutları, Afyon İnşaat tarafından il merkezinde hayata geçirilen bir proje kapsamında bulunur. Dairelerin oda sayısı 4 + 1 ve büyüklükleri brüt 180 – net 160 metrekaredir. 1. Sınıf çelikten üretilmiş kapıları bulunan bu daireler, pek çok donanımı ile ön plana çıkmaktadır. Klima, bulaşık makinası, buzdolabı, davlumbaz, fırın ve ocak en önemli detaylardır. Bununla birlikte fiber internet altyapısı, doğalgaz altyapısı, görüntülü diyafon sistemi ve spot aydınlatmalar da mevcuttur.

Afyon satılık daireler açısından pek çok seçeneğin bulunduğu bir şehirdir. Fakat bu daireler, özellikleri dolayısıyla farkını ortaya koymaktadır. Ayrıca site alanında güvenlik hizmeti, 7 / 24 aktif olan kameralar ve otopark da mevcuttur. Çocukların güven içinde oyun oynayabileceği oyun alanları ise sitenin konforunu artırmaktadır. Bununla birlikte süs havuzu ve geniş peyzaj alanları, sitenin genel görünümüne güzellik katmaktadır. Kahramanlar City Life satılık daire fiyatları ise yaklaşık olarak 765.000 TL’dir.

Kahramanlar City Life konutları nerededir?

Bu konutlar, Afyonkarahisar ilinin merkez mahallelerinden olan Selçuklu Mahallesi’ndedir. Site konumu, Atatürk Bulvarı’na yakın olan Fatma Zehra Caddesi’nde yer alır. Hacı Osman Bey Konakları, Beykoz Konakları ve Ay Park 2 Sitesi bu konutlarla komşu olmaktadır. Özel Hayat Hastanesi, Kocatepe Mezarlığı ve pek çok park da site civarındadır. Ayrıca konutların Aksu Deresi’ne yakın olması da önemlidir. Dolayısıyla proje alanı, doğal güzelliklerin ve sosyal olanakların gelişmiş olduğu bir bölgededir.

Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için ne yapmak gerekir?

Kahramanlar City Life projesi, Afyonkarahisar’daki en yeni projeler arasında yer almaktadır. Satılık daire fiyatları ya da dairelerin çeşitli özellikleri hakkında detaylı bilgi almak için şu numaralar aranabilir:

  • 0 272 215 95 45
  • 0 505 872 88 77

Benzer proje haberlerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.