Kategoriler
Emlak Haberleri

Kalamış Yapı 2022’de hedef büyüttü

İnşaat sektörü, Covid-19 salgınından en çok etkilenen sektörlerin başında gelmektedir. Sektör, normalleşmenin hız kazanmasıyla beraber toparlanma sürecine girmiştir. 19 yıldır inşaat sektöründe önemli projelere imza atan Kalamış Yapı; Düzce, Kastamonu, İzmir ve İstanbul’un 4 önemli bölgesindeki projesi ile çalışmalara başlamıştır. Ayrıca 5 yılda 5.000 konut satışı hedefiyle 2022 yılına hızlı bir giriş yapmıştır.

İnşaat sektörü, gün geçtikçe gelişen ve bununla birlikte zorlaşan bir sektör olmaktadır. Her ne kadar artan maliyetler söz konusu olsa da yatırımcılara en çok kazandıran sektörlerin başında gelmektedir.

Kalamış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Sevencan; “Birçok aileye yatırım yapma fırsatı sunuyoruz”

Kalamış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Sevencan, 2022 yılında yeni projelere hız verdiklerini söylemiştir. Başkan Nurettin Sevencan; “2021 yılının yarısından sonra satışlarımızda artış yaşanmıştır. Bu sene hayata geçireceğimiz önemli inşaat projeleri ile hedeflediğimiz rakamlara ulaşacağımızı düşünüyoruz. 2021 yılının ortalarına doğru İstanbul Maltepe’de Kalamış Adalar ve İzmir Bornova’daki büyük bir projeyi gündemimize aldık. İlerleyen birkaç ay içinde 456 konut bulunan İstanbul Maltepe’de “Kalamış Adalar” projesinin inşaatına başlıyoruz. Bununla birlikte İzmir Bornova’da bulunan 1215 konuttan oluşan Altın Orman Projesi’nin inşaatı devam etmektedir. Bu projenin de en geç 36 ay içinde bitirilmesini planlıyoruz.” dedi.

Başkan Nurettin Sevencan, şimdiye kadar gerçekleştirdiği projeler ile binlerce aileyi konut sahibi yapmıştır. Başkan Sevencan; “Yatırımın güç hale geldiği bu dönemde belirlediğimiz stratejik hedefler, ilk kez uygulanacak özel ödeme sistemi ve kampanyalar ile aynı zamanda birçok aileye yatırım yapma fırsatı sunuyoruz. Hedeflerimiz ışığında kısa ve uzun vadede önemli adımlar atacağız. Bu önemli adımlar ile yatırımlarımızı artırarak ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…