Kategoriler
Dekorasyon

Kale, “Evlerde değişim rüzgârı” sloganıyla kampanyaya girdi

Kale, “Evlerde değişim rüzgârı” sloganıyla yüzde 45’e varan indirim seçeneklerini kullanıcıları için getirdi. Değişimde yeni rüzgarların estiği markada, evlerini yenileme ihtiyacı duyanların istekleri karşılık buldu. 31 Aralık’a kadar sürmesi beklenen kampanya, geniş ürün yelpazesiyle son güne kadar devam edecek. Hayatı kolaylaştıran tasarımlar ile tanışmak isterseniz, doğru yerdesiniz.

Kale, yüzde 45’e varan indirim kampanyasını başlattı

Kale, pandemi sürecinde evlerin gerçekte yalnızca uyku alanı olmadığını keşfedenlerin beklediği kampanyaya imza atıyor. Yaşam alanlarını tekrar gözden geçirenlerin yenileme ihtiyacına yönelik geliştirilen kampanya, hayatı kolaylaştıran fonksiyonel çözümleri kullanıcılara tanıtacak. Belli bir kesimin değişim istediği süreçte bütçe ayrılığına girdiği görülürken, kaliteli markalar arasına ismini altın harflerle kazımış olan Kale, geniş ürün yelpazesini sunmaya hazır. İçerisinde Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve EdilgresEdilcuoghi gibi ürünlerini yüzde 45’e kadar indiren büyük marka, uygun ödeme seçenekleriyle yola çıkıyor. Markada kalite arayanları doğru adrese yönlendiren Kale, bütünsel çözüm önerilerini çatısı altında birleştirdi. Farklı stillerin olduğu gerçekliğini içinde barındıran markadan, tüketicilerini sevindiren indirim kampanyası ise yalnızca 31 Aralık’a kadar devam edecek.

Kampanyada son gün: 31 Aralık

Değişim rüzgârı olarak duyurulan kampanya, tüketiciler için gerçek bir indirim fırtınasını getiriyor. Farklı yaşam stilleri ve zevklere uyum sağlayan Kale’nin birbirinden şık seramik ve hayatı kolaylaştıran pek çok ürünü bulunmaktadır. Seramikler kadar banyo mobilyalarının dikkat çektiği ürün çeşitliliğinde; tasarruflu armatürler, hijyenik klozet ve lavabolar unutulmamalı. Satış noktalarında tüketicinin beğenisine sunulan her bir ürün, yeni yılın gelişiyle beraber, 2020 yılının tüm izlerini hafızalardan silecek. Estetik ve konfor skalasında bir çizgiye sahip ürünlerin evlerde son trende uyum sağlayacağı tek ve yegâne adreslerinden birisi yalnızca Kale’den geçiyor. Büyük değişim kampanyasından yarar sağlamak için; en yakın satış noktalarını ziyaret edebilir veya en uygun çözümlere mekânı yaşatan ürünler ile kavuşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için:

Kampanya hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak isteyenlerin kale.com.tr adresinden veya 0850 800 5253 numaralı Müşteri İletişim Merkezi’nden irtibata geçebileceği belirtildi. 16 Kasım – 31 Aralık 2020 tarihi arasında sürmesi beklenen kampanyanın geçerliliği hakkında bilgiler edinmeyi unutmayın. Son olarak; kampanyanın yalnızca nihai tüketiciler tarafından yapılacağı ve perakende alımlarda geçerliliği bulunduğu, toplu alımlarda ise geçerliliğinin olmadığı bilgisi verildi.