Kategoriler
Toki Haberleri

Karaman Merkez Kırbağı Toki kura sonuçları belli oluyor

Karaman Merkez Kırbağı Toki kura sonuçları yapılacak olan çekiliş ile belli olacaktır. Bu Karaman Merkez Kırbağı toplu konut projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı öncülüğünde sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilmektedir. Toplu konut projesi Karaman İli, Merkez İlçesi, Kırbağı Mahallesi’nde yer almaktadır. Bununla birlikte bu toplu konut projesinde hak sahipliği kura çekilişi yapılacaktır.

Sosyal konut projesi kapsamında başlatılan kampanyada Türkiye genelinde 81 ilde hayata geçirilmektedir. Karaman Merkez Kırbağı Mahallesi 364 Konut projesinde yer alan konutlar için kura çekilişi yapılacaktır. Bu konut projesinde kalan toplam 17 adet konutun konut belirleme kurası çekilişi yapılacaktır. 17 adet konutun ise tamamı 1+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Sosyal konutların kura çekilişleri ise 28 Temmuz 2023 tarihinde başlayacaktır. Çekiliş sonucu ile birlikte Karaman Merkez Kırbağı Mahallesi 364 Konut projesindeki konut sahipleri belli olacaktır.

Karaman Merkez Kırbağı Mahallesi 364 Konut kura çekilişi

Bu Karaman Merkez Kırbağı Mahallesi 364 Konut projesinde yer alan konutlar için konut belirleme kurası çekilişi 28 Temmuz 2023 tarihlerinde yapılacaktır. Hak sahipliği kura çekilişi 28 Temmuz 2023 tarihinde Cuma günü yapılacaktır. Ayrıca kura çekilişi Cuma günü saat 11:00’de başlayacaktır. Karaman Merkez Kırbağı Toki Konutları projesinde toplam 17 adet konutun kura çekilişi yapılacaktır.

Konut Belirleme Kurası çekilişi TOKİ’nin sosyal medya (FaceBook, Twitter, YouTube ve Instagram) hesaplarından canlı yayınlanacaktır. Projedeki 17 adet konut için toplam 2.607 kişi başvuru yapılmıştır.

Bu toplu konut projesindeki 1+1 tip daireler brüt 55 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 1+1 tip daireler net 43.2 metrekare büyüklüğe sahiptir. Fiyatlara bakıldığında ise 1+1 tip dairelerin fiyatları 597 bin 990 TL’den başlamaktadır. Bununla birlikte 1+1 tip dairelerin fiyatları ise 629 bin 450 TL’ye kadar yükselmektedir.

Hak sahiplerine konutlar, başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar üzerinden ilk etapta yüzde 10 peşinat ödenmektedir. Kalan tutar ise 180 ay vade ile ödenebilmektedir. Peşinat, sözleşme imzalama aşamasında ödenecektir. Ayrıca 1+1 dairelerin en düşük taksitleri 2.491,63 TL’den başlamaktadır. 1+1 tip dairelerin en yüksek taksit tutarı ise 2.622,71 TL’den başlamaktadır.

Hak sahiplerine konutlar, başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar üzerinden ilk etapta yüzde 25 peşinat ödenmektedir. Kalan tutar ise 180 ay vade ile ödenebilmektedir. Ayrıca peşinat, sözleşme imzalama aşamasında ödenecektir.

Karaman Merkez Kırbağı Toki kura sonuçları

Toplu konut projesindeki tüm dairelerin kura çekilişi 28 Temmuz 2023 tarihinde Cuma günü yapılacaktır. Ayrıca hak sahibi belirleme kura çekilişi saat 11:00’de canlı olarak TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanacaktır. Karaman Merkez Kırbağı Mahallesi 364 Konut projelerindeki konutların hak sahipliği kuraları çekildikten sonra daire sahipleri belli olmuştur. Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Karaman Merkez Kırbağı Mahallesi 364 Konut kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…