Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Karat 34 projesinde 2 yıl geri ödemesiz fırsat

Karat 34 konut projesi İstanbul’a değer katmaya devam ediyor. Satışların son hızda devam ettiği projede TOKİ ve Emlak Konut’un izleri bulunmaktadır. 2 yıl geri ödemesiz plana tabi tutulan konut projesi, aynı zamanda vatandaş için yüzde 0,70 bandında konut kredisine açıktır.

Karat 34 proje özellikleri

Karat 34 konut projesinde İstanbul’a yeni bir değer katıldı. Keyfin ve beklentilerin ön plana çıkarıldığı konutlar, Emlak Konut GYO güvencesi altında sizleri bekliyor. Doğa Şehircilik ve Başyapı ortaklığına layık görülmüş konut projesi, İstanbul’da iş ve aile yaşamanı bir araya getirecek.

Merkezi ısıtma ve sıcak su üretiminin bulunduğu konutlar aynı zamanda depreme dayanıklıdır. Yeşil alan uygulaması ile gözlere çarpan bu modern yapı, radye jeneral temel ile ortaya çıktı. Kapalı otopark alanlarında duman egzozlarına karşı havalandırma sistemi yer alırken, dairelerde sizleri renkli görüntülü interkom sistemi bekliyor. Tüm ortak alanların jeneratör sistemi ile elektrik kesintilerine karşı korunduğu bilinirken, aynı zamanda merkezi uydu TV yayın sistemi sayesinde dünya haberlerinden geri kalmayacaksınız.

A, B, C, D, E ve F Blok şeklinde altı kısma ayrılan Karat 34 projesi, sizlere 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerini sunuyor. Dubleks dairelerin de yer aldığı projede metrekare aralıkları 35 ila 267 arasında değişim göstermektedir.

Lokasyon itibariyle Halkalı, Güneşli, Bahçelievler, Ataköy, Küçükçekmece, Atatürk Havalimanı, Florya, Avcılar-Beylikdüzü’ne oldukça yakın bir mesafede yer alıyor. Tem otoyolunun hemen arkasında kaldığı konut projesi sizleri İstanbul’un dört bir yanına dağıtmak için beklemekte.

Projenin sahip olduğu kampanya

Karat 34 konut projesi, Atatürk Havalimanı’na neredeyse yürüme mesafesinde! Pilot ve havayolu çalışanlarıyla kapı komşusu olabileceğiniz konutlar aynı zamanda sizlere ömürlük bir yatırım fırsatının önünü açıyor. Alışveriş ve sosyal alanlardan yalnızca birkaç dakikalık uzaklıkta yer almanız, uluslararası kongre ve fuar alanlarına bulunan yakınlığınız sayesinde, daireniz daima İstanbul’da bir altın değerine dönüşecek. Metro ve metrobüs duraklarına yakınlığı ile bilinen binalarda, yeni yapılanmış konut kredileri sayesinde bir daire sahibi olabilirsiniz.

Emlak Konut GYO güvencesinin bulunduğu konut projesinde 2 yıl geri ödemesiz kredi fırsatlarına hazır olur. 0,69 faiz oranının ödeme seçeneklerinde sizleri beklediği Karat 34 projesi, balkonları sayesinde yeni tüketici isteklerinde ön plana çıkıyor.

Detaylı bilgi için: 0212 676 34 34 / [email protected]